Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
308 beoordelingen

De leukste tuinevenementen in september

Hoewel we nog genieten van deze heerlijke zomerse maand, is het alweer bijna september. Zoals u op onze tuinevenementen kalender kunt zien, zijn er ook in deze maand weer genoeg inspirerende evenementen om te bezoeken. Prik een datum, zorg voor een vrije dag en breng een bezoek aan een van deze geweldige tuinevenementen in september:

Floralia

Te bezoeken tot en met 11 september 2016
Het Gorcums Museum staat ook dit jaar in het teken van prachtige schilderijen geïnspireerd op bloemen, tuinen en landschappen. Kunstenaars stellen hun mooiste tekeningen, foto’s, schilderijen en beelden hier tentoon. De expositie is te bezoeken tot en met 11 september 2016, en is geopend van 10:00 tot 17:00. Benieuwd naar deze indrukwekkende tentoonstelling? Bekijken dan alle details over Floralia in onze tuinevenemten kalender.

tuinevenementen in september

International Garden Photographer of the Year

Te bezoeken tot en met 19 september 2016
Op naar Amsterdam, waar u de prachtige werken van ’s werelds beste fotografen kunt bewonderen. Deze tentoonstelling is zelfs zo populair, dat hij ook elk jaar in de Kew Gardens in Londen te zien is. Dit jaar vindt de expositie ook plaats in Amsterdam, waarbij meer dan 40 kunstenaars hun kunstwerken laten zien. Van prachtig gefotografeerde landschappen, detail foto’s en vergezichten; u vindt het tijdens de International Garden Photographer of the Year.

Nationale Zomerbloemententoonstelling

Te bezoeken van 8 tot en met 11 september 2016
De voorgaande edities van de Nationale Zomerbloemententoonstelling waren een groot succes, en dat belooft het ook dit jaar weer te worden. Bewonder prachtige, kleurrijke zomerbloemen en beleef het thema van dit jaar: “Hollands Glorie” De Hydrangea en de snijhortensia staan dit jaar centraal, en professionals vertellen u dan ook graag over deze bloemen.

Herfstfair Botanische Tuin Kerkrade

25 september van 10:00 tot 17:00
We duimen voor goed weer tijdens deze Herfstfair in Kerkrade, want het belooft een leuk dagje uit voor het hele gezin te worden. Bewonder aparte planten, krijg informatie en tips van professionals en bekijk de vele stands. Wandel door de botanische tuin, de Engelse landschapstuin en de plantenkas terwijl u kennismaakt met de nieuwste woon en tuintrends. Neem een kopje koffie of thee in het traditionele theehuis, en ga verder op ontdekking door de tuinen.

Winter Moments with Flowers – Brugge

Dit tuinevenement vindt plaats van 25 september tot en met 28 september
Op naar Brugge, België, waar men geen zomerbloemententoonstelling houdt maar zich al klaarmaakt voor de winter. Bekijk de leukste wintertrends, ga op ontdekking en kies zelfs al de mooiste kerstballen voor dit jaar uit. Het oude Sint-Janshospitaal in Brugge is volledig omgetoverd in winterse sferen. Geniet van een kopje warme chocolademelk en krijg tips over je woning, tuin of zaak zodat deze er in de winterperiode gezellig en stijlvol bij ligt.

De leukste tuinevenementen in september bezoeken?

Bent u van plan een van deze leuke tuinevenementen te bezoeken? Neem dan eerst een kijkje op de tuinevenementenkalender, zodat u meer informatie kunt vinden. Voor sommige evenementen moet u van te voren kaartjes kopen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Gebruik onze expertise voor uw tuin, en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een persoonlijke offerte in huis heeft!

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?