Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
315 beoordelingen

De leukste tuinevenementen in Juli

Heeft u al uw vrije dagen in Juli al volgepland? Of is er nog een gaatje vrij voor een bezoekje aan een van de sfeervolle tuinbeurzen?  Sinds kort hebben wij de leukste tuinevenementen voor u op een rijtje gezet, in onze handige kalender. Ook in juli zijn er weer veel leuke tuinevenementen te bezoeken. Dit keer bekijken we de ‘Engelse Fair’ en  ‘Tuinbeurs Bloem & Tuin’ van dichtbij.

Engelse fair

(zondag 10 juli te Kerkrade, Zuid-Limburg)
De Engelse Fair is een bijzondere tuinfair. Tientallen verkopers en professionals staan klaar om u te woord te staan. Dit tuinevenement staat bekend om zijn hoeveelheid aparte planten en bloemen. Hier vindt u dat ene speciale plantje waar u naar op zoek bent. Daarnaast is de omgeving prachtig om te verkennen. U kunt rondwandelen in de botanische tuin, de Engelse landschapstuin en de plantenkas. Uitrusten en bijkletsen met mede-bezoekers kunt u in het sfeervolle theehuis. Een dagje naar de Engelse fair is geschikt voor het hele gezin. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze evenementenpagina.

Tuinbeurs Bloem & Tuin

(vrijdag 29 juli tot en met zondag 7 augustus)
Deze inspirerende tuinbeurs vind plaats in Nuenen. Tijdens de 23ste editie wandelt u over kronkelige bospaden, door groene tuinen, langs geurende bloemen, zoemende beestjes en mooie open plekken. Het bosrijke gebied van Landgoed Gulberg heet u dan ook van harte welkom. Tijdens het evenement maakt u kennis met de nieuwste trends, exotische bloemen en planten, prachtige tuinontwerpen en verschillende workshops.

Een geslaagd dagje uit voor iedereen
Een bezoekje aan Bloem & Tuin staat garant voor een geslaagd dagje uit voor het hele gezin. Er is genoeg te doen en te zien. Tuinliefhebbers kijken hun ogen uit en kunnen handige informatie opdoen tijdens de presentaties en demonstraties. Ervaren kwekers staan u tijdens dit evenement graag te woord. Voor kinderen zijn er verschillende speelmogelijkheden, leuke wandelroutes door het bos en workshops. De entree voor kinderen tot en met 14 jaar is zelfs gratis!


Meer tuinevenementen dit jaar?
Komen de datums waarop de tuinbeurzen gehouden worden u niet goed uit? Of is het net te ver rijden voor een bezoekje? Geen zorgen, er zijn genoeg andere leuke tuinevenementen te vinden dit jaar. Alvast veel plezier!

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Gebruik onze expertise voor uw tuin, en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een persoonlijke offerte in huis heeft!

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?