Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
344 beoordelingen

Tuinevenementen in de winter: wat is er te doen?

Hoewel de meeste tuinevenementen in het voorjaar en de zomer plaatsvinden, zijn er ook tuinevenementen in de winter te ontdekken. Geniet van de kerstsfeer, bekijk hoe de mooiste tuinen van Nederland gehuld worden in lichtjes en doe inspiratie op voor uw eigen tuin. In de winter kunt u bij de volgende evenementen terecht:

Saints & Angels Christmas Fair

25 november tot 10 december, Meeden
Tuingoed Foltz is van 25 november tot 10 december gehuld in kerstsfeer. Het tuinevenement staat dit jaar in het teken van brocante. Diverse standhouders bieden hun producten aan, variërend van engelen tot kandelaars, kroonluchters of mooie tuinaccessoires. Ook schapenvachten, buitenkleding, jam, schilderijen, sfeermakers voor binnen en buitenshuis zijn te verkrijgen. Alles vind plaats in de mooie tuinen van Tuingoed Foltz, dat ook in stijl is aangekleed. Daarnaast kunt u een winterwandeling maken, brood bakken bij open vuur, leren tuinfakkels te maken en genieten van verschillende muzikanten. Dit evenement is gratis en vind plaats in Meeden, provincie Groningen.

Kerstfair op Heerlijkheid Mariënwaerdt

7 tot 10 december, Beesd
Op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd komt u ook helemaal in de kerstsfeer. Geniet van een warm kampvuur en bekijk de vele (maar liefst 140) kraampjes met kerstartikelen, cadeautjes en delicatessen voor uw kerstdiner. Daarnaast kunt u een rije in de arrenslee maken en kan er geschaatst worden op de schaatsbaan. Het landhuis, de tuinen, de monumentale gebouwen en tenten zijn voorzien van prachtige kerstverlichting. Daarnaast zijn er verschillende leuke workshops en kunt u de tuinen ook in de winter eens bekijken.

Bloemschikdemonstratie Ruud Hazelaar

14 december vanaf 19.30, Boskoop
Kunt u tijdens de winter niet werken in de tuin? Haal dan de tuin naar binnen! Ruud Hazelaar laat u zien hoe u de mooiste kerststukken kunt maken door groen en bloemen te gebruiken. Ruud staat bekend om zijn prachtige bloem en sfeerprojecten en is zowel nationaal als internationaal bekend. Met zijn tips kunt u ook thuis aan de slag om uw unieke stukken te maken. Ruud Hazelaar neemt op deze avond genoeg materialen mee zodat u na zijn voorstelling ook thuis aan de slag kunt. Ruud maakt meerdere stukken die op het einde van de avond worden verloot onder de aangeschafte loten. Om deze voorstelling bij te wonen kunt u reserveren via www.alphen.groei.nl

Kerstmarkt bij Trompenburg Tuinen & Aboretum

15 tot en met 17 december, Rotterdam
Van 15 tot 17 december kunt u uw hart ophalen in Rotterdam. Trompenburg is een prachtig aangelegde tuin vol vaste planten, struiken, bollen en knollen. Tijdens de winterperiode wordt deze tuin voor een groot deel overdekt en gehuld in prachtige kerstverlichting. In het theehuis kunt u  na een wandeling door de prachtige tuin genieten van verse appeltaart, chocomel of andere dranken en een lichte lunch.

Gaat u naar tuinevenementen in de winter? Laat het ons weten door een reactie achter te laten en wie weet komen wij ook een bezoekje brengen!

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Gebruik onze expertise voor uw tuin, en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een persoonlijke offerte in huis heeft!

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?