Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
343 beoordelingen

Inspiratie: onze tuinprojecten

Ook dit jaar heeft Geerts Groenendaal weer veel tuinen grondig kunnen aanpakken. Samen met ons team gingen we langs bij verschillende klanten om hun tuin een totale make over te geven. Van het ontwerpen van de tuin, het leggen van de tuintegels tot het planten van nieuwe bloemen: wij verzorgen onze projecten van begin tot einde. Wil jij jouw tuin ook flink aanpakken en heb je wat inspiratie nodig? Bekijk dan onze nieuwste tuinprojecten!

Tuinproject Tilburg

Een hele verbetering in hartje centrum Tilburg. Doordat het poortje en de brandgang te smal waren konden we niet met onze machines tot de tuin komen. Er moest dus een andere oplossing gevonden worden. Na overleg met de buren werd er bij hen een stuk schutting verwijderd, zodat wij met de machines door de tuin / garage van de buurman konden rijden. Natuurlijk hebben we de schutting netjes herstelt en als dank een stukje bestrating opnieuw gelegd.
Het resultaat: onze klant is erg blij met zijn kunstgras tuin en ook de buren zijn tevreden!

Kunstgras tuinprojecten

Wij zijn specialisten in het aanleggen van kunstgras. We hebben zelfs een showtuin waar je verschillende soorten kunstgras kunt bekijken. Ons kunstgras gaat minimaal tien jaar mee, daar geven we graag garantie voor. Bovenstaande projecten hebben we gedaan in onder andere Vught, Schijndel, Den Dungen, Esch, Vlijmen, Eindhoven en Mierlo. Geerst Groenendaal is voornamelijk actief in Brabant, maar we vinden het geen probleem om voor een mooi project wat verder te rijden.

Graszoden leggen in Sint-Michielsgestel.

In dit prachtige dorp staken we onze handen flink uit de mouwen. Het resultaat is een prachtig gazon dat handig gemaaid kan worden doordat het voorzien is van opsluitbanden. Hierdoor kan de robotmaaier het hele gazon makkelijk maaien. In deze tuin zijn we flink aan het werk gegaan:

  • Onkruid verwijderen en beregeningsleuven dichtmaken.

  • Ondergrond frezen

  • 300 m1 opsluitbanden plat stellen in de stabilisatie

  • 280 m3 schone zwarte grond opgebracht

  • 2000 m2 Big Slab graszoden gelegd

Wil jij jouw tuin ook grondig aanpakken? Dan helpen wij je graag verder! Door onze jarenlange ervaring en ons ervaren team helpen wij jouw graag met jouw tuin. Tuinen van groot tot klein zijn bij ons welkom, wij denken graag met je mee en gaan of een efficiente manier te werk. Zo ziet jouw tuin er binnen de kortste keren weer geweldig uit. Wil jij graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Gebruik onze expertise voor uw tuin, en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een persoonlijke offerte in huis heeft!

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?