Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
315 beoordelingen

Zo geeft u onkruid geen kans

 

Heeft u ook weer last van onkruid in de tuin of borders? In april en mei schiet het onkruid al snel uit de grond. Het is dan ook een flink karwei om wekelijks het onkruid uit de tuin te verwijderen. Gelukkig kan het makkelijker. Met deze tips blijft u onkruid de baas.

Ben onkruid te slim af: gebruik een dikke laag boomschors
Onkruid groeit vaak tussen bloemen en planten door. Om dit te voorkomen kunt u, na het verwijderen van het bestaande onkruid, boomschors strooien. Strooi een flinke laag om de planten en bloemen heen. Zo heeft onkruid veel minder kans om te groeien.

Gebruik een bodembedekker
Naast boomschors kunt u ook gebruik maken van bodembedekkers. Verwijder zoals bij het gebruik van boomschors eerst het onkruid. Bodembedekkers zorgen ervoor dat onkruid geen kans meer maakt. De beste bodembedekker is de Pachysandra. Na een jaar vormt deze een prachtig groen tapijt. De donkergroene bladeren creëren een mooie sfeer in de tuin en voorkomt de groei van onkruid.

 

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Gebruik onze expertise voor uw tuin, en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een persoonlijke offerte in huis heeft!

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?