Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
242 beoordelingen

Grondwerk voor particulier of wegenbouw

Grondwerk laten doen? Onze minigraver van 75cm doorrij breedte kan in vrijwel elke tuin komen, waardoor we snel en professioneel grond aan of afvoeren. Naast onze minigraver waarmee we particuliere klanten helpen, kunt u ook voor grotere grondwerkzaamheden bij ons terecht. Ook grondwerkzaamheden waarbij (mobiele) kranen nodig zijn van bijvoorbeeld 18 ton, voeren we vakkundig voor u uit!

Gespecialiseerd in grondwerk in of om particuliere tuinen.

Geerts Groenendaal is gespecialiseerd in grondwerk voor particuliere tuinen. Hiervoor hebben we dan ook de juiste machines voor. We beschikken over de volgende graafmachines / kniklader:

  1. Minigraver 1 ton
  2. Minigraver 2,5 ton
  3. Loader 2 ton
  4. Kniklader met 800 liter inhoud bak
  5. Zwaardere grondwerkzaamheden? Ook die kunnen we voor u uitvoeren. Neem contact met ons op!

Let op: machines zijn alleen te huur inclusief machinist, wij huren niet alleen de machines uit.

 

Waarom uw grondwerk laten verrichten door Geerts & Groenendaal hoveniers?

 

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak

Vraag een grondwerk offerte aan!

Veel klanten genieten al van hun tuin

5 uit 5 sterren

21-05-2020

Oeverherstel/slootkant afdekken met worteldoek

Zeer hulpvaardig, netjes en afspraak is afspraak of toch dat beetje meer service. Duidelijk dat hier klanttevredenheid in een zeer hoog vaandel staat.
Perfect afgewerkt en plezierig in de omgang.

Kan ze echt bij iedereen aanbevelen!

Review geplaatst door: Maurice van Ass
5 uit 5 sterren

15-01-2021

Goed, snel werk met inzicht

De jongens van GeertsGroenendaal hebben bij ons in korte tijd prima werk afgeleverd: oude tuin gesaneerd, grond, groen en schutting afgevoerd (grondcontainer binnen enkele uren opgehaald!) en met goed advies en overleg de tuin heringericht. Dit had ik zelf nooit gekund. Ik kon na hun werk zelf weer meteen vooruit. De afspraak was op korte termijn gerealiseerd en wij zijn helemaal tevreden. Prima zo!

Review geplaatst door: Jos de Bruijn

Nog meer tuinwerkzaamheden die we graag & goed voor u doen

Een nieuwe tuin begint natuurlijk met een goed ontwerp. In 2D maken we graag een ontwerp die aan uw wensen voldoet. 3D tekeningen doen we niet zelf.

Uw tuin is het mooiste als u een stukje privacy heeft. Laat ons uw schutting door ons stevig zetten. We kunnen u ook helpen bij de aanschaf van uw schutting!

Tuinverlichting kan een tuin een extra dimensie geven. We adviseren u graag over de mogelijkheden en kunnen uw tuin daarna snel voorzien van de mooiste tuinverlichting!

Ook het lijmen van bijvoorbeeld antracieten blokken voor een mooie tuinmuur kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

We kunnen álles aan- en afvoeren wat er tijdens uw tuinproject nodig is of aan afval weg kan.

Staat er een boom of meerdere bomen in de weg? We halen ze op een veilige manier weg!

Steeds meer mensen kiezen voor tuintegels: het is mooi, makkelijk en onderhoudsvrij. Wilt u ook tuintegels en er zeker van zijn dat het super strak wordt gelegd? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op!

Pergola’s zijn prachtig wanneer er bijvoorbeeld een natuurlijke gang van wordt gemaakt. Geerts & Groenendaal kan u helpen in uw zoektocht én u vervolgens voorzien van een natuurlijke, duurzame pergola.

Een tuin zonder beplanting is als een huis zonder inrichting: kaal. Geerts & Groenendaal kan alle beplanting voordelig voor u kopen en uw tuin er mee beplanten.

Een beregeningsinstallatie scheelt u veel tijd en energie. Geerts & Groenendaal kan u voorzien van een duurzame, professioneel aangelegde beregeningsinstallatie.

Moet u een nieuwe riolering of dient de huidige verlegd te worden? Geen probleem, neem contact met ons op!

Projecten

Bekijk gerealiseerde projecten

Alles in huis voor een prachtige tuin

Geerts Groenendaal Hoveniers kan uw volledige tuinproject verzorgen: van het grondwerk tot en met het aanleggen van uw droomtuin.

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Gebruik onze expertise voor uw tuin, en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een persoonlijke offerte in huis heeft!

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?