Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
323 beoordelingen

Tuinkantoor op maat laten plaatsen

Wilt u een tuinkantoor in uw tuin laten plaatsen? Een plek waar u rustig kunt werken en kunt genieten van de tuin? Geerts & Groenendaal bouwt uw tuinkantoor compleet op maat en naar wens. Een tuinkantoor met overkapping of met veranda? Wij realiseren uw dromen!

Tuinkantoor-op-maat

We hebben inmiddels al voor verschillende tevreden klanten kantoren en andere houten tuingebouwen mogen maken. Geerts Groenendaal denkt graag vanaf het begin met u mee. Heeft u dus een idee in uw hoofd? Laat ons het omzetten naar een concreet ontwerp én een prachtig eindresultaat. Ziet u uzelf al ontspannen werken in uw nieuwe werkplek? Neem dan snel contact met ons op of vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Persoonlijke service & advies en méér redenen…

Wij staan bekend om onze persoonlijke service en deskundig advies. Maar er zijn meer redenen waarom u uw tuinkantoor op maat met een gerust hart door ons kunt laten bouwen.

 

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak
Tuinkantoor-op-maat
Luxe tuinkantoor
Houten tuinkantoor met glas
Tuinkamer in Sint Michielsgestel

Een houten tuinkantoor inclusief montage compleet zoals u het wilt

Wij bouwen tuinkantoren op maat voor onze klanten. We realiseren onder meer

  • Houten tuinkantoren van diverse soorten hout (bijvoorbeeld Douglas)
  • Metselwerk & gedeeltelijk van hout
  • Tuinkantoor modern, klassiek of andere stijlen
  • Verschillende kleuren
  • Tuinkantoren met veranda of overkapping
  • Alles is mogelijk. Maak met ons een afspraak u zal zien dat het verhelderend wordt
Luxe tuinkantoor

Welke werkzaamheden kunnen we uitvoeren voor uw kantoor

We monteren kantoren in tuinen compleet van A tot Z. Eén aanspreekpunt voor uw project. We maken het u zo eenvoudig mogelijk.

Wilt u een werkplek in uw tuin laten plaatsen dat helemaal afgestemd is op uw wensen? We verzorgen maatwerk tuinkantoren.

Uw tuinkantoor dient kwalitatief goed geplaatst te worden en op de juiste manier. Dit kan op verschillende manieren. Afhankelijk van de grootte kunnen we bijvoorbeeld een geïsoleerde fundering storten met een vorstrand. Ook kunnen we betonpoeren stellen met daartussen opsluitbanden. Deze manier wordt vaak toegepast bij tuinkantoren met een veranda en overkapping. Voor de vloer bieden we verschillende opties.

Uw tuingebouw dient vaak een afwatering te hebben, dit kan bijvoorbeeld door hem op de hemelwaterafvoer (ook wel HWA genoemd ) aan te sluiten of door alles infiltratie te maken. Bij infiltratie bezinkt het water in de grond en blijft al het water dus in eigen tuin. Dit is extra milieuvriendelijk!

Een geïsoleerd kantoor in uw tuin biedt meer conform op zowel koele als hete dagen. Dakisolatie passen we vaak standaard toe. U kunt ervoor kiezen eveneens de wanden te isoleren.

Wanneer u graag verlichting zou willen op uw werkplek dan is dat uiteraard mogelijk. We denken graag met u mee hoe u uw kantoor optimaal kunt inrichten.

We kunnen u helpen met zowel een bitumen als een EPDM-dakbedekking. Hierbij kunnen we een randafwerking maken van zowel zink als aluminium. Ook dit is mogelijk in diverse kleuren. Daarnaast hebben we eveneens ervaring met het leggen van groendaken (sedumdaken).

Ook een glazen schuifwand kunnen we voor u realiseren in uw kantoor. Zo kunt u optimaal genieten van het buitenlicht en uw tuin!

Vraag een offerte aan!

Veel klanten genieten al van hun tuin

5 uit 5 sterren

29-02-2024

Super snel en goede service

Afgelopen week ons nieuwe kunstgras besteld bij Geerts en Groenendaal. We hadden van te voren goede uitleg gehad over de keuzes en er werd goed meegedacht met onze ideeën. De nieuwe kunstgras is echt van een top kwaliteit waar wij super blij mee zijn. Alles was snel geregeld(binnen een week) en de werkzaamheden zijn vakkundig uitgevoerd. Top bedrijf met vakmannen👍👍
Groeten Richard

Review geplaatst door: Richard Locatie werkzaamheden: Den Dungen
5 uit 5 sterren

29-01-2024

Aanleg kunstgras

Zeer tevreden over het zaken doen dit bedrijf.
In 1 week tijd alles geregeld van offerte tot en met aanleg van ons nieuw kunstgras. Jimmy, bedankt voor de deze snelle actie. Remco, Frans en Wesley, super bedankt voor het harde werken en stuk vakwerk wat jullie geleverd hebben.

Review geplaatst door: Menno van Doremalen Locatie werkzaamheden: Veghel
5 uit 5 sterren

25-01-2024

Tuin weer als nieuw

Ziet er heel goed uit en ik ben er super blij mee

Review geplaatst door: K Rosmuller Locatie werkzaamheden: Rosmalen
5 uit 5 sterren

24-12-2023

Van oud naar volledig nieuw, totale tuinaanleg

Wat een team! Wat een vakmanschap. Volledige ontzorging voor je tuinaanleg. Allereerst een zeer prettig gesprek met Jimmy, waardoor ik meteen vertrouwen kreeg dat het goed ging komen. Ik had zelf een iets te ambitieus plan, maar mede door goede input van Jimmy toch wat aangepast om binnen het budget te blijven. Daarna de oude tuin volledig op de schop, waarbij iedere dag goed gecommuniceerd werd, wat er ging gebeuren. Na anderhalve week, waarin er zonder problemen nog wat aanpassingen gedaan zijn, hebben we een nieuwe fantastische ‘show’ tuin. Echt een pareltje. Wat brengt het team van Geerts & Groenendaal? Nou, vakmanschap, duidelijk overleg, inzet, passie voor hun vak en een zeker prachtig resultaat. Ik zou iedereen dit team aanraden. Misschien niet het goedkoopst en ook niet de duurste, maar wie voor perfect gaat is hier op het goede adres. Als ik een 10 kon geven had ik dat gedaan. 😉

Review geplaatst door: Antwan van Uden Locatie werkzaamheden: Veghel
5 uit 5 sterren

18-12-2023

Totale tuinaanleg

In het najaar van 2023 heeft Geerts&Groenendaal Hoveniers ons ontzorgd van tuinontwerp tot en met aanleg van tuin, overkapping en oprit. Een scherpe blik met fijne ideeen, vakmanschap in de aanleg en daarnaast bovenal supervriendelijke vakmannen! We hebben ons verwonderd over het optimisme en plezier dat iedere dag werd getoond, in weer en wind! En we spreken onze waardering uit voor het meedenken en de flexibele houding, want zoals een nieuwbouwwoning (en -tuin) betaamt, verrassingen en zaken die anders lopen dan gepland zijn er altijd! Superbedankt, we zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Een echte aanrader voor iedereen die met zijn tuin aan de slag wil.

Review geplaatst door: Siem en Annemie Wouters Locatie werkzaamheden: Eindhoven

Projecten

Bekijk gerealiseerde projecten

Alles in huis voor een prachtige tuin

Geerts Groenendaal Hoveniers kan uw volledige tuinproject verzorgen: van het grondwerk tot en met het aanleggen van uw droomtuin.

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Gebruik onze expertise voor uw tuin, en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een persoonlijke offerte in huis heeft!

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?