Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
308 beoordelingen

Tuinkantoor op maat laten plaatsen

Wilt u een tuinkantoor in uw tuin laten plaatsen? Een plek waar u rustig kunt werken en kunt genieten van de tuin? Geerts & Groenendaal bouwt uw tuinkantoor compleet op maat en naar wens. Een tuinkantoor met overkapping of met veranda? Wij realiseren uw dromen!

Tuinkantoor-op-maat

We hebben inmiddels al voor verschillende tevreden klanten kantoren en andere houten tuingebouwen mogen maken. Geerts Groenendaal denkt graag vanaf het begin met u mee. Heeft u dus een idee in uw hoofd? Laat ons het omzetten naar een concreet ontwerp én een prachtig eindresultaat. Ziet u uzelf al ontspannen werken in uw nieuwe werkplek? Neem dan snel contact met ons op of vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Persoonlijke service & advies en méér redenen…

Wij staan bekend om onze persoonlijke service en deskundig advies. Maar er zijn meer redenen waarom u uw tuinkantoor op maat met een gerust hart door ons kunt laten bouwen.

 

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak
Tuinkantoor-op-maat
Luxe tuinkantoor
Houten tuinkantoor met glas
Tuinkamer in Sint Michielsgestel

Een houten tuinkantoor inclusief montage compleet zoals u het wilt

Wij bouwen tuinkantoren op maat voor onze klanten. We realiseren onder meer

  • Houten tuinkantoren van diverse soorten hout (bijvoorbeeld Douglas)
  • Metselwerk & gedeeltelijk van hout
  • Tuinkantoor modern, klassiek of andere stijlen
  • Verschillende kleuren
  • Tuinkantoren met veranda of overkapping
  • Alles is mogelijk. Maak met ons een afspraak u zal zien dat het verhelderend wordt
Luxe tuinkantoor

Welke werkzaamheden kunnen we uitvoeren voor uw kantoor

We monteren kantoren in tuinen compleet van A tot Z. Eén aanspreekpunt voor uw project. We maken het u zo eenvoudig mogelijk.

Wilt u een werkplek in uw tuin laten plaatsen dat helemaal afgestemd is op uw wensen? We verzorgen maatwerk tuinkantoren.

Uw tuinkantoor dient kwalitatief goed geplaatst te worden en op de juiste manier. Dit kan op verschillende manieren. Afhankelijk van de grootte kunnen we bijvoorbeeld een geïsoleerde fundering storten met een vorstrand. Ook kunnen we betonpoeren stellen met daartussen opsluitbanden. Deze manier wordt vaak toegepast bij tuinkantoren met een veranda en overkapping. Voor de vloer bieden we verschillende opties.

Uw tuingebouw dient vaak een afwatering te hebben, dit kan bijvoorbeeld door hem op de hemelwaterafvoer (ook wel HWA genoemd ) aan te sluiten of door alles infiltratie te maken. Bij infiltratie bezinkt het water in de grond en blijft al het water dus in eigen tuin. Dit is extra milieuvriendelijk!

Een geïsoleerd kantoor in uw tuin biedt meer conform op zowel koele als hete dagen. Dakisolatie passen we vaak standaard toe. U kunt ervoor kiezen eveneens de wanden te isoleren.

Wanneer u graag verlichting zou willen op uw werkplek dan is dat uiteraard mogelijk. We denken graag met u mee hoe u uw kantoor optimaal kunt inrichten.

We kunnen u helpen met zowel een bitumen als een EPDM-dakbedekking. Hierbij kunnen we een randafwerking maken van zowel zink als aluminium. Ook dit is mogelijk in diverse kleuren. Daarnaast hebben we eveneens ervaring met het leggen van groendaken (sedumdaken).

Ook een glazen schuifwand kunnen we voor u realiseren in uw kantoor. Zo kunt u optimaal genieten van het buitenlicht en uw tuin!

Vraag een offerte aan!

Veel klanten genieten al van hun tuin

5 uit 5 sterren

15-09-2023

Kunstgras gelegd op balkon

Na een verhelderend gesprek over het geoffreerde kunstgras voor ons balkon zijn de afspraken correct nagekomen en is het kunstgras vakkundig gelegd.
Mooi en wij zijn dik tevreden!!!!

Review geplaatst door: Henk en Mia van der Voort Locatie werkzaamheden: Son en Breugel
5 uit 5 sterren

21-07-2023

kunstgras gelegd

snelle afwikkeling en netjes afgewerkt.
super ik zou mijn vrienden en familie dat zeker aan willen raden om bij Geerts Groenendaal te gaan kijken.

Review geplaatst door: Jan van der Veer Locatie werkzaamheden: Schijndel
5 uit 5 sterren

18-07-2023

Prachtige veranda

De mannen van Geerts Groenendaal hoveniers hebben bij ons zeer vakkundig een veranda geplaatst. Het contact met Jimmy is heel prettig en hij communiceert goed. We zijn echt heel blij de veranda!

Review geplaatst door: Maaike Locatie werkzaamheden: Houten
5 uit 5 sterren

17-07-2023

Kunstgras laten leggen

Bij deze laten we weten dat wij zeer tevreden zijn  Het is een metamorfose ,ook zeer keurige vakkundige mensen ook de nazorg was perfect
Groetjes en veel succes met uw mooie bedrijf

Review geplaatst door: Fam. Scheepers Locatie werkzaamheden: Best
5 uit 5 sterren

12-07-2023

Heel tevreden

De communicatie is prima, de afspraken worden nagekomen. Het kunstgras ligt mooi. Alles goed opgeruimd. Uitstekende snelle service!

Review geplaatst door: Ingrid Locatie werkzaamheden: Tilburg

Projecten

Bekijk gerealiseerde projecten

Alles in huis voor een prachtige tuin

Geerts Groenendaal Hoveniers kan uw volledige tuinproject verzorgen: van het grondwerk tot en met het aanleggen van uw droomtuin.

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Gebruik onze expertise voor uw tuin, en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een persoonlijke offerte in huis heeft!

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?