Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
278 beoordelingen

Tuinkantoor op maat laten plaatsen

Wilt u een tuinkantoor in uw tuin laten plaatsen? Een plek waar u rustig kunt werken en kunt genieten van de tuin? Geerts & Groenendaal bouwt uw tuinkantoor compleet op maat en naar wens. Een tuinkantoor met overkapping of met veranda? Wij realiseren uw dromen!

Tuinkantoor-op-maat

We hebben inmiddels al voor verschillende tevreden klanten kantoren en andere houten tuingebouwen mogen maken. Geerts Groenendaal denkt graag vanaf het begin met u mee. Heeft u dus een idee in uw hoofd? Laat ons het omzetten naar een concreet ontwerp én een prachtig eindresultaat. Ziet u uzelf al ontspannen werken in uw nieuwe werkplek? Neem dan snel contact met ons op of vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Persoonlijke service & advies en méér redenen…

Wij staan bekend om onze persoonlijke service en deskundig advies. Maar er zijn meer redenen waarom u uw tuinkantoor op maat met een gerust hart door ons kunt laten bouwen.

 

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak
Tuinkantoor-op-maat
Luxe tuinkantoor
Houten tuinkantoor met glas
Tuinkamer in Sint Michielsgestel

Een houten tuinkantoor inclusief montage compleet zoals u het wilt

Wij bouwen tuinkantoren op maat voor onze klanten. We realiseren onder meer

  • Houten tuinkantoren van diverse soorten hout (bijvoorbeeld Douglas)
  • Metselwerk & gedeeltelijk van hout
  • Tuinkantoor modern, klassiek of andere stijlen
  • Verschillende kleuren
  • Tuinkantoren met veranda of overkapping
  • Alles is mogelijk. Maak met ons een afspraak u zal zien dat het verhelderend wordt
Luxe tuinkantoor

Welke werkzaamheden kunnen we uitvoeren voor uw kantoor

We monteren kantoren in tuinen compleet van A tot Z. Eén aanspreekpunt voor uw project. We maken het u zo eenvoudig mogelijk.

Wilt u een werkplek in uw tuin laten plaatsen dat helemaal afgestemd is op uw wensen? We verzorgen maatwerk tuinkantoren.

Uw tuinkantoor dient kwalitatief goed geplaatst te worden en op de juiste manier. Dit kan op verschillende manieren. Afhankelijk van de grootte kunnen we bijvoorbeeld een geïsoleerde fundering storten met een vorstrand. Ook kunnen we betonpoeren stellen met daartussen opsluitbanden. Deze manier wordt vaak toegepast bij tuinkantoren met een veranda en overkapping. Voor de vloer bieden we verschillende opties.

Uw tuingebouw dient vaak een afwatering te hebben, dit kan bijvoorbeeld door hem op de hemelwaterafvoer (ook wel HWA genoemd ) aan te sluiten of door alles infiltratie te maken. Bij infiltratie bezinkt het water in de grond en blijft al het water dus in eigen tuin. Dit is extra milieuvriendelijk!

Een geïsoleerd kantoor in uw tuin biedt meer conform op zowel koele als hete dagen. Dakisolatie passen we vaak standaard toe. U kunt ervoor kiezen eveneens de wanden te isoleren.

Wanneer u graag verlichting zou willen op uw werkplek dan is dat uiteraard mogelijk. We denken graag met u mee hoe u uw kantoor optimaal kunt inrichten.

We kunnen u helpen met zowel een bitumen als een EPDM-dakbedekking. Hierbij kunnen we een randafwerking maken van zowel zink als aluminium. Ook dit is mogelijk in diverse kleuren. Daarnaast hebben we eveneens ervaring met het leggen van groendaken (sedumdaken).

Ook een glazen schuifwand kunnen we voor u realiseren in uw kantoor. Zo kunt u optimaal genieten van het buitenlicht en uw tuin!

Vraag een offerte aan!

Veel klanten genieten al van hun tuin

5 uit 5 sterren

24-03-2023

Heeswijk Dinther Gersteveld

Snel de offerte gekregen, prijs was netjes.
Fijn dat we met jullie in zee zijn gegaan.
Hard gewerkt en netjes alles opgeruimd.
We zijn super tevreden het licht er prachtig bij, we genieten als we buiten kijken.
Prachtig!!!

Review geplaatst door: van Lieshout Locatie werkzaamheden: Heeswijk-Dinther
5 uit 5 sterren

24-03-2023

Klassewerk, snel en vakkundig

Na een snelle offerte voor een prima prijs even gewacht op wat beter weer, maar Geerts Groenendaal kwam zelf al met een datum en hebben het die dag keurig uitgevoerd. Ook alles netjes opgeruimd, aangeveegd en duidelijke instructies. Een prima bedrijf om zaken mee te doen, duidelijk en ze komen hun afspraken na.

Review geplaatst door: Johan Locatie werkzaamheden: Den Bosch
5 uit 5 sterren

18-03-2023

Kwaliteit

Professional gelegd ziet er erg goed uit

Review geplaatst door: J Botermans Locatie werkzaamheden: Gilze Rijen
5 uit 5 sterren

18-03-2023

Zeer goed

Ben erg blij met de snelle service, en mijn tuin zier er geweldig uit

Review geplaatst door: Pauli Strik Locatie werkzaamheden: Den Bosch
5 uit 5 sterren

15-03-2023

Helemaal blij met mijn ‘nieuwe’tuin

Mijn complimenten voor de snelle en goede aanleg van het kunstgras in mijn tuin door 3 aardige mannen van Geerts Groenendaal. Ik ben echt ontzettend blij over het eindresultaat. Goede en snelle communicatie vanaf het moment van interesse tot aan het leggen, echte proffessionals. Ik hoop er de rest van mijn leven plezier van te hebben.

Review geplaatst door: Minouche Locatie werkzaamheden: Berlicum

Projecten

Bekijk gerealiseerde projecten

Alles in huis voor een prachtige tuin

Geerts Groenendaal Hoveniers kan uw volledige tuinproject verzorgen: van het grondwerk tot en met het aanleggen van uw droomtuin.

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Gebruik onze expertise voor uw tuin, en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een persoonlijke offerte in huis heeft!

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?