Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
322 beoordelingen

Geerts & Groenendaal. Hoveniers in hart en nieren.

Ervaren en vakkundige hoveniers. Complete tuinaanleg, tuinontwerp, tuinhuis, overkapping, bestrating, grondwerk, kunstgras of graszoden. Bij Geerts & Groenendaal bent u aan het juiste adres.

Mediterrane tuin in Liempde aangelegd door Geerts & Groenendaal Hoveniers

Geerts & Groenendaal is aan allround hoveniersbedrijf dat u complete tuin kan aanpakken. We zijn gespecialiseerd in het complete tuinaanleg. Van het grondwerk, de bestrating en het voorzien van uw gazon van graszoden of kunstgras tot de beplanting én het realiseren van een prachtig tuinhuis of overkapping. Al veel tevreden klanten genieten nu van een door ons aangelegde tuin. Mogen we van u de volgende tevreden klant maken? Neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Waarom kiezen voor Geerts & Groenendaal hoveniers?

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak
Aanleg van voortuin in Eindhoven
Graszoden leggen in Boxtel
Trampoline ingraven Schijndel
Overkapping en speeltoestel Schijndel
Mediterrane tuin bovenaanzicht

Tevreden klanten van ons hoveniersbedrijf

Bent u de volgende? We overtuigen u graag zelf van de voordelen van ons hoveniersbedrijf. Maar we laten u liever overtuigen door tevreden klanten die u voorgingen en nu genieten van prachtige tuin. Bekijk ook eens een aantal tuinprojecten waar we trots op zijn! Bekijk hier alle referenties

5 uit 5 sterren

29-01-2024

Aanleg kunstgras

Zeer tevreden over het zaken doen dit bedrijf.
In 1 week tijd alles geregeld van offerte tot en met aanleg van ons nieuw kunstgras. Jimmy, bedankt voor de deze snelle actie. Remco, Frans en Wesley, super bedankt voor het harde werken en stuk vakwerk wat jullie geleverd hebben.

Review geplaatst door: Menno van Doremalen Locatie werkzaamheden: Veghel
5 uit 5 sterren

25-01-2024

Tuin weer als nieuw

Ziet er heel goed uit en ik ben er super blij mee

Review geplaatst door: K Rosmuller Locatie werkzaamheden: Rosmalen
5 uit 5 sterren

24-12-2023

Van oud naar volledig nieuw, totale tuinaanleg

Wat een team! Wat een vakmanschap. Volledige ontzorging voor je tuinaanleg. Allereerst een zeer prettig gesprek met Jimmy, waardoor ik meteen vertrouwen kreeg dat het goed ging komen. Ik had zelf een iets te ambitieus plan, maar mede door goede input van Jimmy toch wat aangepast om binnen het budget te blijven. Daarna de oude tuin volledig op de schop, waarbij iedere dag goed gecommuniceerd werd, wat er ging gebeuren. Na anderhalve week, waarin er zonder problemen nog wat aanpassingen gedaan zijn, hebben we een nieuwe fantastische ‘show’ tuin. Echt een pareltje. Wat brengt het team van Geerts & Groenendaal? Nou, vakmanschap, duidelijk overleg, inzet, passie voor hun vak en een zeker prachtig resultaat. Ik zou iedereen dit team aanraden. Misschien niet het goedkoopst en ook niet de duurste, maar wie voor perfect gaat is hier op het goede adres. Als ik een 10 kon geven had ik dat gedaan. 😉

Review geplaatst door: Antwan van Uden Locatie werkzaamheden: Veghel

Vraag een offerte aan

Kunstgras & bestrating door Geerts & Groenendaal Hoveniers
Kunstgras licht intensief gebruik
Tuinverlichting in planten Tilburg
3D tuinontwerp
Tuinaanleg voortuin Eindhoven met verlichting
Tuinaanleg met vijver
Overkapping laten zetten in Eindhoven
Tuinpad aanleggen met Wienerberger steen
Achtertuin met ronde pergola
Onderhoudsvriendelijke tuin Eindhoven
Carport laten maken in Vught
Kunstras laten leggen

Nog meer tuinwerkzaamheden die we graag & goed voor u doen

Een nieuwe tuin begint natuurlijk met een goed ontwerp. We maken graag voor u 2D- en 3D-tekeningen van uw nieuwe tuin.

Uw tuin is het mooiste als u een privacy heeft. Laat ons uw schutting door ons stevig zetten. We kunnen u eveneens helpen bij de aanschaf van uw schutting.

Tuinverlichting kan een tuin een extra dimensie en sfeer geven. We adviseren u graag over de mogelijkheden en kunnen uw tuin daarna snel voorzien van de mooiste tuinverlichting!

Ook het lijmen van bijvoorbeeld antracieten blokken voor een mooie tuinmuur kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

We kunnen álles aan- en afvoeren wat er tijdens uw tuinproject nodig is of aan afval weg kan.

Staat er een boom of meerdere bomen in de weg? We halen ze op een veilige manier weg!

Steeds meer mensen kiezen voor tuintegels: het is mooi, makkelijk en onderhoudsarm. Wilt u ook tuintegels en er zeker van zijn dat het super strak wordt gelegd? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op!

Pergola’s zijn prachtig wanneer er bijvoorbeeld een natuurlijke gang van wordt gemaakt. Geerts & Groenendaal kan u helpen in uw zoektocht én u vervolgens voorzien van een natuurlijke en duurzame pergola.

Een tuin zonder beplanting is als een huis zonder inrichting: kaal en sfeerloos. Geerts & Groenendaal kan alle beplanting voordelig voor u kopen en uw tuin er mee beplanten.

Een beregeningsinstallatie scheelt u veel tijd en energie. Geerts & Groenendaal kan u voorzien van een duurzame, professioneel aangelegde beregeningsinstallatie.

Moet u een nieuwe riolering of dient de huidige verlegd te worden? Geen probleem, neem contact met ons op!

Projecten

Bekijk door ons gerealiseerde projecten

Een hovenier voor al uw complete tuin

Geerts & Groenendaal Hoveniers heeft alles in huis voor uw tuin. Van grondwerk tot en met het ontwerpen en aanleggen van uw complete tuin.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?