Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
308 beoordelingen

Tuinkamer op maat laten maken

Wilt u een tuinkamer op maat laten bouwen? Met een tuinkamer kunt u het gehele jaar van de tuin en het buitengevoel genieten. Geerts & Groenendaal bouwt tuinkamers helemaal naar wens. We doen geen prefab, maar bouwen een ruimte compleet op maat naar uw voorkeuren. Ontdek op deze pagina wat wij voor u kunnen betekenen.

Tuinkamer aan huis in Den Bosch

We hebben inmiddels al voor verschillende tevreden klanten tuinkamers en andere tuingebouwen mogen maken. Geerts Groenendaal denkt graag vanaf het begin met u mee. Heeft u een idee in uw hoofd? Laat ons het omzetten naar een concreet ontwerp én een prachtig eindresultaat. Neem snel contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Persoonlijke service & advies en méér redenen…

Wij staan bekend om onze persoonlijke service en deskundig advies. Maar er zijn meer redenen waarom u uw tuinkamer met een gerust hart door ons kunt laten realiseren.

 

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak
Douglas tuinkamer
Houten tuinkamer van douglas hout
Tuinkamer van glas in Tilburg
Tuinkamer in Sint Michielsgestel
Vrijstaande tuinkamer van Geerts Groenendaal

Een tuinkamer compleet naar uw wensen

Wij bouwen tuingebouwen op maat voor onze klanten. We realiseren onder meer

  • Tuinkamer van hout en/of glas. Metselwerk is ook mogelijk
  • Tuinkamer aan huis (tuinkamer aanbouw)
  • Vrijstaande tuinkamer
  • Luxe tuinkamer
  • Verschillende stijlen, bijvoorbeeld landelijk en modern
  • Verschillende kleuren
  • Alles is mogelijk. Maak met ons een afspraak u zal zien dat het verhelderend wordt
Tuinhuis Boxtel

Welke werkzaamheden kunnen we uitvoeren voor uw tuingebouw

Wilt u geen standaard bouwpakket, maar een ruimte helemaal naar uw wensen? We luisteren aandachtig naar uw voorkeuren en realiseren een plan op maat.

Uw tuinkamer eventueel met overkapping dient kwalitatief goed geplaatst te worden en op de juiste manier. Dit kan op verschillende manieren. Zo kunnen we bijvoorbeeld een geïsoleerde fundering storten met een vorstrand. Ook kunnen we betonpoeren stellen met daartussen opsluitbanden. Deze manier wordt vaak toegepast i.c.m. veranda’s en overkappingen. Ook zijn we in staat een passende vloer te verzorgen.

Uw tuingebouw dient vaak een afwatering te hebben, dit kan bijvoorbeeld door het op de hemelwaterafvoer (ook wel HWA genoemd) aan te sluiten of door alles infiltratie te maken. Bij infiltratie bezinkt het water in de grond en blijft al het water dus in eigen tuin. Dit is goed voor het grondwater! We vertellen u graag over de mogelijkheden.

Wilt u een geïsoleerde tuinkamer? Dakisolatie passen we vaak standaard toe in tuingebouwen. U kunt er eveneens voor kiezen de wanden te isoleren.

Waarschijnlijk wilt u verlichting in uw tuinkamer en dat is uiteraard mogelijk. U heeft de vrijheid om te kiezen waar u dit graag zou willen. In de wand, in het plafond, waar u maar wil. Natuurlijk denken we graag met u mee.

We kunnen u helpen met diverse soorten dakbedekking zoals een bitumen- en een EPDM-dakbedekking. Hierbij kunnen we een randafwerking maken van zowel zink als aluminium. Ook dit is mogelijk in diverse kleuren. Bij een glazen dak is een tuinkamer met schuifdak ook mogelijk.

Vraag een offerte aan!

Veel klanten genieten al van hun tuin

5 uit 5 sterren

15-09-2023

Kunstgras gelegd op balkon

Na een verhelderend gesprek over het geoffreerde kunstgras voor ons balkon zijn de afspraken correct nagekomen en is het kunstgras vakkundig gelegd.
Mooi en wij zijn dik tevreden!!!!

Review geplaatst door: Henk en Mia van der Voort Locatie werkzaamheden: Son en Breugel
5 uit 5 sterren

21-07-2023

kunstgras gelegd

snelle afwikkeling en netjes afgewerkt.
super ik zou mijn vrienden en familie dat zeker aan willen raden om bij Geerts Groenendaal te gaan kijken.

Review geplaatst door: Jan van der Veer Locatie werkzaamheden: Schijndel
5 uit 5 sterren

18-07-2023

Prachtige veranda

De mannen van Geerts Groenendaal hoveniers hebben bij ons zeer vakkundig een veranda geplaatst. Het contact met Jimmy is heel prettig en hij communiceert goed. We zijn echt heel blij de veranda!

Review geplaatst door: Maaike Locatie werkzaamheden: Houten
5 uit 5 sterren

17-07-2023

Kunstgras laten leggen

Bij deze laten we weten dat wij zeer tevreden zijn  Het is een metamorfose ,ook zeer keurige vakkundige mensen ook de nazorg was perfect
Groetjes en veel succes met uw mooie bedrijf

Review geplaatst door: Fam. Scheepers Locatie werkzaamheden: Best
5 uit 5 sterren

12-07-2023

Heel tevreden

De communicatie is prima, de afspraken worden nagekomen. Het kunstgras ligt mooi. Alles goed opgeruimd. Uitstekende snelle service!

Review geplaatst door: Ingrid Locatie werkzaamheden: Tilburg

Projecten

Bekijk gerealiseerde projecten

Alles in huis voor een prachtige tuin

Geerts Groenendaal Hoveniers kan uw volledige tuinproject verzorgen: van het grondwerk tot en met het aanleggen van uw droomtuin.

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Gebruik onze expertise voor uw tuin, en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een persoonlijke offerte in huis heeft!

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?