Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
278 beoordelingen

Tuinkamer op maat laten maken

Wilt u een tuinkamer op maat laten bouwen? Met een tuinkamer kunt u het gehele jaar van de tuin en het buitengevoel genieten. Geerts & Groenendaal bouwt tuinkamers helemaal naar wens. We doen geen prefab, maar bouwen een ruimte compleet op maat naar uw voorkeuren. Ontdek op deze pagina wat wij voor u kunnen betekenen.

Tuinkamer aan huis in Den Bosch

We hebben inmiddels al voor verschillende tevreden klanten tuinkamers en andere tuingebouwen mogen maken. Geerts Groenendaal denkt graag vanaf het begin met u mee. Heeft u een idee in uw hoofd? Laat ons het omzetten naar een concreet ontwerp én een prachtig eindresultaat. Neem snel contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Persoonlijke service & advies en méér redenen…

Wij staan bekend om onze persoonlijke service en deskundig advies. Maar er zijn meer redenen waarom u uw tuinkamer met een gerust hart door ons kunt laten realiseren.

 

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak
Douglas tuinkamer
Houten tuinkamer van douglas hout
Tuinkamer van glas in Tilburg
Tuinkamer in Sint Michielsgestel
Vrijstaande tuinkamer van Geerts Groenendaal

Een tuinkamer compleet naar uw wensen

Wij bouwen tuingebouwen op maat voor onze klanten. We realiseren onder meer

  • Tuinkamer van hout en/of glas. Metselwerk is ook mogelijk
  • Tuinkamer aan huis (tuinkamer aanbouw)
  • Vrijstaande tuinkamer
  • Luxe tuinkamer
  • Verschillende stijlen, bijvoorbeeld landelijk en modern
  • Verschillende kleuren
  • Alles is mogelijk. Maak met ons een afspraak u zal zien dat het verhelderend wordt
Tuinhuis Boxtel

Welke werkzaamheden kunnen we uitvoeren voor uw tuingebouw

Wilt u geen standaard bouwpakket, maar een ruimte helemaal naar uw wensen? We luisteren aandachtig naar uw voorkeuren en realiseren een plan op maat.

Uw tuinkamer eventueel met overkapping dient kwalitatief goed geplaatst te worden en op de juiste manier. Dit kan op verschillende manieren. Zo kunnen we bijvoorbeeld een geïsoleerde fundering storten met een vorstrand. Ook kunnen we betonpoeren stellen met daartussen opsluitbanden. Deze manier wordt vaak toegepast i.c.m. veranda’s en overkappingen. Ook zijn we in staat een passende vloer te verzorgen.

Uw tuingebouw dient vaak een afwatering te hebben, dit kan bijvoorbeeld door het op de hemelwaterafvoer (ook wel HWA genoemd) aan te sluiten of door alles infiltratie te maken. Bij infiltratie bezinkt het water in de grond en blijft al het water dus in eigen tuin. Dit is goed voor het grondwater! We vertellen u graag over de mogelijkheden.

Wilt u een geïsoleerde tuinkamer? Dakisolatie passen we vaak standaard toe in tuingebouwen. U kunt er eveneens voor kiezen de wanden te isoleren.

Waarschijnlijk wilt u verlichting in uw tuinkamer en dat is uiteraard mogelijk. U heeft de vrijheid om te kiezen waar u dit graag zou willen. In de wand, in het plafond, waar u maar wil. Natuurlijk denken we graag met u mee.

We kunnen u helpen met diverse soorten dakbedekking zoals een bitumen- en een EPDM-dakbedekking. Hierbij kunnen we een randafwerking maken van zowel zink als aluminium. Ook dit is mogelijk in diverse kleuren. Bij een glazen dak is een tuinkamer met schuifdak ook mogelijk.

Vraag een offerte aan!

Veel klanten genieten al van hun tuin

5 uit 5 sterren

24-03-2023

Heeswijk Dinther Gersteveld

Snel de offerte gekregen, prijs was netjes.
Fijn dat we met jullie in zee zijn gegaan.
Hard gewerkt en netjes alles opgeruimd.
We zijn super tevreden het licht er prachtig bij, we genieten als we buiten kijken.
Prachtig!!!

Review geplaatst door: van Lieshout Locatie werkzaamheden: Heeswijk-Dinther
5 uit 5 sterren

24-03-2023

Klassewerk, snel en vakkundig

Na een snelle offerte voor een prima prijs even gewacht op wat beter weer, maar Geerts Groenendaal kwam zelf al met een datum en hebben het die dag keurig uitgevoerd. Ook alles netjes opgeruimd, aangeveegd en duidelijke instructies. Een prima bedrijf om zaken mee te doen, duidelijk en ze komen hun afspraken na.

Review geplaatst door: Johan Locatie werkzaamheden: Den Bosch
5 uit 5 sterren

18-03-2023

Kwaliteit

Professional gelegd ziet er erg goed uit

Review geplaatst door: J Botermans Locatie werkzaamheden: Gilze Rijen
5 uit 5 sterren

18-03-2023

Zeer goed

Ben erg blij met de snelle service, en mijn tuin zier er geweldig uit

Review geplaatst door: Pauli Strik Locatie werkzaamheden: Den Bosch
5 uit 5 sterren

15-03-2023

Helemaal blij met mijn ‘nieuwe’tuin

Mijn complimenten voor de snelle en goede aanleg van het kunstgras in mijn tuin door 3 aardige mannen van Geerts Groenendaal. Ik ben echt ontzettend blij over het eindresultaat. Goede en snelle communicatie vanaf het moment van interesse tot aan het leggen, echte proffessionals. Ik hoop er de rest van mijn leven plezier van te hebben.

Review geplaatst door: Minouche Locatie werkzaamheden: Berlicum

Projecten

Bekijk gerealiseerde projecten

Alles in huis voor een prachtige tuin

Geerts Groenendaal Hoveniers kan uw volledige tuinproject verzorgen: van het grondwerk tot en met het aanleggen van uw droomtuin.

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Gebruik onze expertise voor uw tuin, en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een persoonlijke offerte in huis heeft!

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?