Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
332 beoordelingen

Tuinkamer op maat laten maken

Wilt u een tuinkamer op maat laten bouwen? Met een tuinkamer kunt u het gehele jaar van de tuin en het buitengevoel genieten. Geerts & Groenendaal bouwt tuinkamers helemaal naar wens. We doen geen prefab, maar bouwen een ruimte compleet op maat naar uw voorkeuren. Ontdek op deze pagina wat wij voor u kunnen betekenen.

Tuinkamer aan huis in Den Bosch

We hebben inmiddels al voor verschillende tevreden klanten tuinkamers en andere tuingebouwen mogen maken. Geerts Groenendaal denkt graag vanaf het begin met u mee. Heeft u een idee in uw hoofd? Laat ons het omzetten naar een concreet ontwerp én een prachtig eindresultaat. Neem snel contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Persoonlijke service & advies en méér redenen…

Wij staan bekend om onze persoonlijke service en deskundig advies. Maar er zijn meer redenen waarom u uw tuinkamer met een gerust hart door ons kunt laten realiseren.

 

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak
Douglas tuinkamer
Houten tuinkamer van douglas hout
Tuinkamer van glas in Tilburg
Tuinkamer in Sint Michielsgestel
Vrijstaande tuinkamer van Geerts Groenendaal

Een tuinkamer compleet naar uw wensen

Wij bouwen tuingebouwen op maat voor onze klanten. We realiseren onder meer

  • Tuinkamer van hout en/of glas. Metselwerk is ook mogelijk
  • Tuinkamer aan huis (tuinkamer aanbouw)
  • Vrijstaande tuinkamer
  • Luxe tuinkamer
  • Verschillende stijlen, bijvoorbeeld landelijk en modern
  • Verschillende kleuren
  • Alles is mogelijk. Maak met ons een afspraak u zal zien dat het verhelderend wordt
Tuinhuis Boxtel

Welke werkzaamheden kunnen we uitvoeren voor uw tuingebouw

Wilt u geen standaard bouwpakket, maar een ruimte helemaal naar uw wensen? We luisteren aandachtig naar uw voorkeuren en realiseren een plan op maat.

Uw tuinkamer eventueel met overkapping dient kwalitatief goed geplaatst te worden en op de juiste manier. Dit kan op verschillende manieren. Zo kunnen we bijvoorbeeld een geïsoleerde fundering storten met een vorstrand. Ook kunnen we betonpoeren stellen met daartussen opsluitbanden. Deze manier wordt vaak toegepast i.c.m. veranda’s en overkappingen. Ook zijn we in staat een passende vloer te verzorgen.

Uw tuingebouw dient vaak een afwatering te hebben, dit kan bijvoorbeeld door het op de hemelwaterafvoer (ook wel HWA genoemd) aan te sluiten of door alles infiltratie te maken. Bij infiltratie bezinkt het water in de grond en blijft al het water dus in eigen tuin. Dit is goed voor het grondwater! We vertellen u graag over de mogelijkheden.

Wilt u een geïsoleerde tuinkamer? Dakisolatie passen we vaak standaard toe in tuingebouwen. U kunt er eveneens voor kiezen de wanden te isoleren.

Waarschijnlijk wilt u verlichting in uw tuinkamer en dat is uiteraard mogelijk. U heeft de vrijheid om te kiezen waar u dit graag zou willen. In de wand, in het plafond, waar u maar wil. Natuurlijk denken we graag met u mee.

We kunnen u helpen met diverse soorten dakbedekking zoals een bitumen- en een EPDM-dakbedekking. Hierbij kunnen we een randafwerking maken van zowel zink als aluminium. Ook dit is mogelijk in diverse kleuren. Bij een glazen dak is een tuinkamer met schuifdak ook mogelijk.

Vraag een offerte aan!

Veel klanten genieten al van hun tuin

5 uit 5 sterren

13-04-2024

Werken zorgvuldig en laten alles netjes achter

Na een goed advies gesprek hebben de heren van Geerts Groenendaal hebben hier een net kunstgrasveld aangelegd.

Met 6 man sterk hebben ze dit in een dag netjes gelegd en ook alles weer opgeruimd en geveegd. Nette afwerking ook rond de bomen in het gazon.

Review geplaatst door: Vogels Locatie werkzaamheden: Oirschot
5 uit 5 sterren

08-04-2024

Aanleg voortuin

Een aantal jaren geleden hebben we onze achtertuin laten aanleggen en nu onze voortuin. Een professionele en snelle afhandeling! En tevreden met het resultaat.

Review geplaatst door: Hoos Locatie werkzaamheden: Den Bosch
5 uit 5 sterren

04-04-2024

Voortuin

Het betegelen van onze achtertuin en Voortuin is uitstekend gedaan onze hartelijke dank daarvoor

Review geplaatst door: H van de wiel Locatie werkzaamheden: Waalwijk
5 uit 5 sterren

04-04-2024

Voortuin

We zijn heel blij met het betegelen vn onze Voortuin en de service was uitstekend

Review geplaatst door: H van de wiel Locatie werkzaamheden: Waalwijk
5 uit 5 sterren

28-03-2024

Mooi gras…

We hebben gras laten leggen in onze voortuin… Het ziet er zo mooi uit!!! We zijn er helemaal blij mee. Het gras zou eigenlijk binnen 4 weken gelegd worden… maar uiteindelijk is dit binnen een week gedaan. Dus snelle en goede service.

Bedankt voor het mooie gras!!!

Review geplaatst door: Robby Locatie werkzaamheden: Sint-Michielsgestel

Projecten

Bekijk gerealiseerde projecten

Alles in huis voor een prachtige tuin

Geerts Groenendaal Hoveniers kan uw volledige tuinproject verzorgen: van het grondwerk tot en met het aanleggen van uw droomtuin.

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Gebruik onze expertise voor uw tuin, en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een persoonlijke offerte in huis heeft!

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?