Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
322 beoordelingen

Tuinkamer Red Class Wood Den Bosch

Tuinkamer aan huis in Den Bosch

Tuinkamer van Red Class Wood in Den Bosch

Deze klant wilden graag het huis uitbreiden met een houten tuinkamer. Deze hebben gebouwd van Red Class Wood. Red Class Wood is gemaakt van een gecertificeerde soort naaldhout en is door een speciale behandeling zeer duurzaam. Deze behandeling is helemaal ecologisch waardoor Red Class Wood nog duurzamer is dan douglas hout. Red Class Wood wordt steeds meer gezien als het betere alternatief voor douglas hout. Zo behoudt Red Class Wood langer zijn kleur en is  dus duurzamer!

Deze tuinkamer van Red Class Woord geeft de tuin een warme en vriendelijke uitstraling. Dit project hebben we compleet in eigen beheer uitgevoerd.

Wilt u ook zo’n heerlijke Buitenverblijf?

Een tuinkamer biedt de mogelijkheid om nog meer en vaker van uw tuin te genieten. Geerts & Groenendaal maakt tuinkamers helemaal naar de wens van onze klanten. We luisteren naar uw voorkeuren en zetten dit om naar een mooi ontwerp. Heeft u zelf al een idee? We denken graag met u mee! Ook het bouwen van tuinkamers is een specialisme van Geerts & Groenendaal. Wilt u hier meer over weten? Bekijk dan de pagina tuinkamer op maat of vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Benieuwd naar onze werkzaamheden in Den Bosch? Bekijk dan ook de pagina tuinoverkapping Den Bosch.

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak
Tuinkamer aan huis in Den Bosch
Houten tuinkamer van douglas hout
Douglas tuinkamer
Overkapping aan huis

Dit hebben we uitgevoerd

  • Fundering

  • Tegel Terras

  • Elektra Voorbereiding

  • Lichtkoepels

  • Glazen Schuifwand Antraciet

  • RedClass Wood

Offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

5 uit 5 sterren

26-04-2019

mooie grasmat

mooie grasmat -sinds gisteren hebben we weer mooi uitzicht op een prachtige grasmat- snel en vakkundig gelegd door vriendelijke hoveniers-we zijn er tevreden over

Review geplaatst door: smits
5 uit 5 sterren

21-09-2021

Puur vakmanschap en plezier

Geerts & Groenendaal hebben bij ons kunstgras gelegd. Het vakmanschap en passie voor het werk in deze branch stralen er vanaf. Afspraak is afspraak en een topresultaat zijn hun motto. Niet alleen het vakmanschap maar ook de persoonlijkheid van de medewerkers zijn een lust voor het oog. Zoveel plezier in het werk. Klasse! Ik kan het iedereen aanraden.

Review geplaatst door: Ruud Oonincx

Gerelateerde projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?