Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
347 beoordelingen

Tuinkamer Red Class Wood Den Bosch

Tuinkamer aan huis in Den Bosch

Tuinkamer van Red Class Wood in Den Bosch

Deze klant wilden graag het huis uitbreiden met een houten tuinkamer. Deze hebben gebouwd van Red Class Wood. Red Class Wood is gemaakt van een gecertificeerde soort naaldhout en is door een speciale behandeling zeer duurzaam. Deze behandeling is helemaal ecologisch waardoor Red Class Wood nog duurzamer is dan douglas hout. Red Class Wood wordt steeds meer gezien als het betere alternatief voor douglas hout. Zo behoudt Red Class Wood langer zijn kleur en is  dus duurzamer!

Deze tuinkamer van Red Class Woord geeft de tuin een warme en vriendelijke uitstraling. Dit project hebben we compleet in eigen beheer uitgevoerd.

Wilt u ook zo’n heerlijke Buitenverblijf?

Een tuinkamer biedt de mogelijkheid om nog meer en vaker van uw tuin te genieten. Geerts & Groenendaal maakt tuinkamers helemaal naar de wens van onze klanten. We luisteren naar uw voorkeuren en zetten dit om naar een mooi ontwerp. Heeft u zelf al een idee? We denken graag met u mee! Ook het bouwen van tuinkamers is een specialisme van Geerts & Groenendaal. Wilt u hier meer over weten? Bekijk dan de pagina tuinkamer op maat of vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Benieuwd naar onze werkzaamheden in Den Bosch? Bekijk dan ook de pagina tuinoverkapping Den Bosch.

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak
Tuinkamer aan huis in Den Bosch
Houten tuinkamer van douglas hout
Douglas tuinkamer
Overkapping aan huis

Dit hebben we uitgevoerd

  • Fundering

  • Tegel Terras

  • Elektra Voorbereiding

  • Lichtkoepels

  • Glazen Schuifwand Antraciet

  • RedClass Wood

Offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

5 uit 5 sterren

28-07-2018

Het zijn enorm harde werkers en leveren kwalitatief goed werk.

Onze tuin was hard aan een opknapbeurt toe. Na wat rondzoeken zijn we bij Geerts & Groenendaal aangekomen. We hebben globaal onze wensen voorgelegd aan Jimmy en Roy, en zij kwamen vervolgens met een tuinontwerp en een gespecialiseerde prijsopgave voor de werkzaamheden. Na wat kleine aanpassingen zijn wij hiermee akkoord gegaan en hebben zij het plan ten uitvoer gebracht. Een overzicht van de uitgevoerde werkzaamheden: Uitgraven en verplaatsen/stellen vijverbak, plaatsen/stellen schanskorven, plaatsen/stellen van borderranden, deels herbestraten tuin en het voorbereiden van het plaatsen van een dakplataan (kon niet direct geplaatst worden i.v.m. droogte). De afspraken werden heel goed nagekomen, en er werd goed met ons gecommuniceerd. Wanneer er van het oorspronkelijke plan afgeweken moest worden, werd dat vooraf besproken en kwamen ze met goede en heldere opties. Wat verder op viel is dat deze mannen bijna nooit stil staan. Het zijn enorm harde werkers en leveren kwalitatief goed werk. Een echte aanrader dus!

Review geplaatst door: Sven Scheffers uit Oosterhout
5 uit 5 sterren

24-03-2022

Onze tuinkamer is prachtig!

Na de wens om een tuinkamer te maken in onze achtertuin, moesten we op zoek naar een bedrijf , waar we van op aan konden, deze vonden wij al gauw in , Geerts en Groenendaal , gewoon doen en afspraken nakomen was voor ons belangrijk, uitstekende mensen die stuk voor stuk hart hebben voor hun werk, een leuk team jongens!! onze tuinkamer is dan ook prachtig geworden en keurig afgewerkt, zoals wij het graag wilden. we zijn er superblij mee, en dit bedrijf is dan ook een echte aanrader. Jimmy en team nogmaals hartelijk bedankt!!

Review geplaatst door: Rogier & Carla Clercx

Gerelateerde projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?