Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
343 beoordelingen

Gekleurd kunstgras

Eén groot verschil tussen natuurlijk gras en kunstgras is dat kunstgras niet alleen de kleur groen heeft. Wit, blauw, rood of geel behoort ook tot de mogelijkheden met ons ART 24 kunstgras. Gekleurd kunstgras biedt u enorm veel functionele maar ook creatieve mogelijkheden.

gekleurd-kunstgras-Geerts-Groenendaal-Hoveniers

Welke kleuren kunstgras bieden we?

Het kleurenpallet kent eigenlijk geen grenzen. Zo bieden we onder meer:

  • Zwart kunstgras
  • Roze kunstgras
  • Paars kunstgras
  • Geel kunstgras
  • Blauw kunstgras
  • Oranje kunstgras
  • Wit kunstgras

Behalve gekleurd kunstgras kopen, kunnen wij dit perfect voor u leggen. Sterker nog, indien gewenst verwijderen we uw huidige ondergrond, voeren we deze af en leggen we een superstrak gekleurd kunstgrasgazon.

Gekleurd kunstgras voor sportievelingen of creatievelingen

Gekleurd kunstgras voor sport- of speelveld

Gekleurd kunstgras wordt veel gebruikt bij kinderdagverblijven, scholen of sportverenigingen. Met gekleurd kunstgras is namelijk heel makkelijk een speels veldje te maken of bijvoorbeeld een voetbal- of hockeyveld met witte lijnen. U kunt dus ook verschillende kleuren combineren!

Gekleurd kunstgras in uw eigen tuin

Uiteraard kunt u ook gekleurd kunstgras in uw eigen tuin leggen. Wellicht ook voor een speel- of sportveldje, maar het geeft ook erg mooie effecten zonder dat het direct functioneel is. Elk patroon wat u wenst zou in theorie gemaakt kunnen worden. Bent u een creatief persoon die wel van iets origineels houdt? Dan is een tuin met kunstgras in een andere kleur dan groen misschien wel iets voor u!

Gekleurd kunstgras balkon

Kunstgras is ook erg geschikt voor op een balkon en natuurlijk hoeft dit niet groen te zijn. Kies een kleur waar u blij van wordt en die past bij uw balkon en interieur. Ook hiervoor kunt u weer kiezen uit één kleur of een combinatie (of patroon) van meerdere kleuren.

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Gebruik onze expertise voor uw tuin, en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een persoonlijke offerte in huis heeft!

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?