Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
322 beoordelingen

Gekleurd kunstgras

Éen groot verschil tussen natuurlijk gras en kunstgras is dat kunstgras niet alleen de kleur groen heeft. Wit, blauw, rood of geel behoort ook tot de mogelijkheden met ons ART 24 kunstgras. Gekleurd kunstgras biedt u enorm veel functionele maar ook creatieve mogelijkheden.

gekleurd-kunstgras-Geerts-Groenendaal-Hoveniers

Gekleurd kunstgras voor sportievelingen of creatievelingen

Gekleurd kunstgras voor sport- of speelveld

Gekleurd kunstgras wordt veel gebruikt bij kinderdagverblijven, scholen of sportverenigingen. Met gekleurd kunstgras is namelijk heel makkelijk een speels veldje te maken of bijvoorbeeld een voetbal- of hockeyveld met witte lijnen.

Gekleurd kunstgras in uw eigen tuin

Uiteraard kunt u ook gekleurd kunstgras in uw eigen tuin leggen. Wellicht ook voor een speel- of sportveldje, maar het geeft ook erg mooie effecten zonder dat het direct functioneel is. Elke patroon wat u wenst zou in theorie gemaakt kunnen worden, dus bent u een creatief persoon die wel van iets aparts houdt? Dan is een gekleurde kunstgras tuin misschien wel iets voor u!

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Gebruik onze expertise voor uw tuin, en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een persoonlijke offerte in huis heeft!

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?