Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
343 beoordelingen

Gras kopen?

Gras kopen, het lijkt zo eenvoudig. Toch zijn er een aantal zaken waar u goed op moet letten of die u moet navragen bij de leverancier. Wij helpen u graag verder met tips bij het kopen van gras!

Gazon-bemesten-Geerts-Groenendaal-Hoveniers

Expert tips bij het kopen van gras

  1. Let bij het kopen van gras niet alleen op de laagste prijs. De kwaliteit van gras kan erg verschillen. Als u dus puur op de laagste prijs af gaat, kan het zijn dat dit erg lage kwaliteit gras is wat de duurzaamheid van uw gazon sterk beperkt.

  2. Gras kopen bij een tuincentrum is vaak niet de slimste keuze, tenminste, niet als u écht vers gras wilt. Koop uw graszoden liever direct bij de teler, zodat u verzekerd bent van vers gesneden gras (max. 24 uur oud).
  3. U kunt uw gras online kopen, maar het is ook zo handig dat het bij u thuis in de voor- of achtertuin komt te liggen. Kijk daarom bij het kopen van gras of thuisbezorging er bij zit of dat u het zelf op moet halen.
  4. Weet u zeker dat u natuurlijk gras wil kopen? Kunstgras zou voor u een aantal voordelen kunnen hebben, zeker als u spelende kinderen in de tuin heeft! Kunstgras kopen doet u ook bij Geerts & Groenendaal. Bekijk hier alle kunstgras mogelijkheden.

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Gebruik onze expertise voor uw tuin, en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een persoonlijke offerte in huis heeft!

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?