Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
344 beoordelingen

Wat kost kunstgras?

De vraag “Wat kost kunstgras?” horen we vaak voorbij komen. Daar is zoals bij de meeste producten niet één antwoord op, het is geheel afhankelijk van uw wensen.

Wat-kost-kunstgras-Geerts-Groenendaal-Hoveniers

Kosten kunstgras afhankelijk van uw wensen

Vraagt u zichzelf dus in de eerste plaats af; wat zijn mijn eisen en wensen met betrekking tot het kunstgras. Pas daarna kunt u voor uzelf bepalen welke kunstgras type daar het beste bij past en wat daarvan de kosten zijn. Enkele zaken die u zichzelf af moet vragen zijn:

  • Voor welke toepassing wordt het kunstgras gebruikt?
  • Hoe intensief wordt het kunstgras gebruikt?
  • Hoeveel waarde hecht ik aan de echtheid van het kunstgras?
  • Hoe belangrijk vind ik het dat het kunstgras goed recht blijft staan?

Deze vragen brengen u al een heel eind in de goede richting van het juiste kunstgras voor u, met de kosten die daarbij horen. Bekijk onze handige tabel waarin u ziet hoe onze kunstgrassen scoren op deze vragen zodat u direct ziet welk type het beste bij u past.

Overige kosten van kunstgras

De vraag “Wat kost kunstgras?” omvat natuurlijk niet alleen het kopen van het kunstgras type. De overige kosten die bij het leggen van kunstgras komen kijken zijn afhankelijk van twee situaties:

  1. U gaat zelf het kunstgras aanleggen
  2. U laat het kunstgras aanleggen

 

Wat kost kunstgras zelf leggen?

In situatie 1 heeft u nog een aantal toebehoren nodig, wellicht gereedschappen én dient u de arbeidstijd ook niet te vergeten. Wilt u kunstgras zelf gaan leggen? Op onze pagina kunstgras leggen vindt u alles over het zelf leggen van kunstgras, van een stappenplan tot aan de benodigde materialen en toebehoren!

Ontdek alle info en de kosten van het zelf leggen van kunstgras

Wat kost kunstgras laten leggen?

De kosten van het laten leggen van kunstgras zijn tevens afhankelijk van een aantal factoren. Wilt u bijvoorbeeld uw oude gazon laten verwijderen? Hoeveel m2 betreft het? Uiteraard de kosten van het type kunstgras, maar ook bijvoorbeeld; moet er nog een zand ondergrond aangebracht worden?

Wij als kunstgras experts komen al voor €6,50 per m2 uw kunstgras gazon leggen. Dit is exclusief het verwijderen van uw oude gazon en het eventueel aanbrengen van een zand ondergrond, maar wel inclusief alle benodigdheden zoals valdemping en kwartszand.

Bekijk de prijzen van het laten leggen van kunstgras

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Gebruik onze expertise voor uw tuin, en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een persoonlijke offerte in huis heeft!

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?