Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
343 beoordelingen

Kunstgras kopen?

Kunstgras kopen doet u waarschijnlijk maar één keer, dus doe het dan meteen goed. U heeft waarschijnlijk de beslissing genomen om uw gazon te voorzien van kunstgras? Een slimme keuze, gezien alle voordelen die het biedt. Geerts & Groenendaal Kunstgras heeft gegarandeerd het kunstgras dat bij u past. Onze kunstgrassen nog niet gezien? Bekijk ze dan snel en kijk welke soort het best bij uw situatie past!

Kunstgras balkon geeft tuinsfeer

Een kunstgras balkon geeft u het gevoel van een tuin en ziet er stukken beter uit dan de vaak koude, betonnen vloeren op balkons. Voeg daar nog een paar mooie bloembakken, steigerhouten decoratie of een mooi schilderij aan toe en uw kunstgras balkon is de gezelligste van heel uw appartementen blok. Naast de tuin sfeer die u creëert met een kunstgras balkon is het ook nog eens lekker zacht aan uw voeten. In de zomer de zon op uw balkon? Ga daar dan lekker met uw voeten in het gras van genieten!

Kunstgras kopen: de zekerheden bij Geerts & Groenendaal

  1. Het beste kunstgras tegen een scherpe prijs.
  2. Kunstgras dat bij uw situatie past.
  3. 10 jaar garantie op het kunstgras.
  4. Uitstekend en vrijblijvend advies.
  5. Vanaf €6,50 per m2 leggen we uw kunstgras strak en duurzaam aan.

Kunstgras kopen en het zelf aanleggen?

Dat kan! U kunt bij ons alleen uw kunstgras bestellen en het vervolgens zelf aanleggen. Bij aanschaf krijgt u van ons een gratis instructie voor het zelf aanleggen van uw kunstgras. Weet u al hoeveel kunstgras u nodig heeft of nog niet? Lees dan eerst eens onze kunstgras meetinstructies voordat u kunstgras gaat kopen!

U heeft naast goed kunstgras nog een aantal zaken nodig om uw kunstgras goed aan te kunnen leggen:

  1. Kunstgras pinnen
  2. Valdemping
  3. Kwartszand
  4. Drukverdeelhoek
  5. Lijmband

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Gebruik onze expertise voor uw tuin, en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een persoonlijke offerte in huis heeft!

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?