Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
344 beoordelingen

Kunstgras balkon

Gras op uw balkon? Dat kan, tenminste, wel met kunstgras! Een kunstgras balkon geeft u die natuurlijke uitstraling op uw balkon. We hebben al veel mooie toepassingen van kunstgras op balkons voorbij zien komen. Op uw balkon kunt u het beste kunstgras leggen met een wat kortere vezel, omdat u deze niet in hoeft te strooien en van zichzelf mooi rechtop blijft staan.

kunstgras-balkon-Geerts-Groenendaal-Hoveniers

Kunstgras balkon geeft tuinsfeer

Een kunstgras balkon geeft u het gevoel van een tuin en ziet er stukken beter uit dan de vaak koude, betonnen vloeren op balkons. Voeg daar nog een paar mooie bloembakken, steigerhouten decoratie of een mooi schilderij aan toe en uw kunstgras balkon is het gezelligste van heel uw appartementen blok. Naast de tuin sfeer die u creëert met een kunstgras balkon is het ook nog eens lekker zacht aan uw voeten. In de zomer de zon op uw balkon? Ga daar dan lekker met uw voeten in het gras van genieten!

Kunstgras gebruiken op het balkon: kan dat zomaar?

Kunstgras is ideaal om aan te leggen op een balkon. Het is licht van gewicht, waterdoorlatend en geeft een mooi uitzicht. Kunstgras zorgt daarom voor een prima oplossing. Kunstgras heeft veel voordelen, is diervriendelijk en heeft bijna geen onderhoud nodig.

Kunstgras kan op bijna alle balkons geplaatst worden. Bij het plaatsen van kunstgras op een balkon wordt meestal een speciale lijm gebruikt. Deze lijm is sterk genoeg om het kunstgras ook bij stevige rukwinden op zijn plaats te houden. Boren of schroeven is niet slim, omdat dit het dak kan beschadigen.

Hoe wordt kunstgras op het balkon aangelegd?

Voordat we het kunstgras kunnen leggen, moet het eerst op maat gemaakt worden. Dit doen we door het kunstgras te snijden. Na het op maat maken van het kunstgras worden de verschillende stroken aan elkaar vastgemaakt met naadband. Dit zorgt ervoor dat het gras er heel natuurlijk en als een egaal oppervlak uitziet. Het balkon wordt goed schoongemaakt waarna het kunstgras vastgelijmd kan worden. Hierna wordt er nog een laag zand over het kunstgras gestrooid, waardoor het gras stevig komt te liggen en de grassprieten recht omhoog komen te staan.

Het gras op uw balkon hoeft natuurlijk niet groen te zijn. Bekijk de pagina gekleurd kunstgras voor meer kleuren die we aanbieden.

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Gebruik onze expertise voor uw tuin, en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een persoonlijke offerte in huis heeft!

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?