Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
261 beoordelingen

Kunstgras balkon

Gras op uw balkon? Dat kan, tenminste, wel met kunstgras! Een kunstgras balkon geeft u die natuurlijke uitstraling op uw balkon. We hebben al veel mooie toepassingen van kunstgras op balkons voorbij zien komen. Op uw balkon kunt u het beste kunstgras leggen met een wat kortere vezel, omdat u deze niet in hoeft te strooien en van zichzelf mooi rechtop blijft staan.

kunstgras-balkon-Geerts-Groenendaal-Hoveniers

Kunstgras balkon geeft tuinsfeer

Een kunstgras balkon geeft u het gevoel van een tuin en ziet er stukken beter uit dan de vaak koude, betonnen vloeren op balkons. Voeg daar nog een paar mooie bloembakken, steigerhouten decoratie of een mooi schilderij aan toe en uw kunstgras balkon is de gezelligste van heel uw appartementen blok. Naast de tuin sfeer die u creëert met een kunstgras balkon is het ook nog eens lekker zacht aan uw voeten. In de zomer de zon op uw balkon? Ga daar dan lekker met uw voeten in het gras van genieten!

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Gebruik onze expertise voor uw tuin, en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een persoonlijke offerte in huis heeft!

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?