Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
343 beoordelingen

Kunstgras tuin: mooi én praktisch

Denkt u aan een kunstgras tuin of heeft u de keuze voor kunstgras al gemaakt? We geven u graag wat inspiratie voor uw toekomstige tuin mee. Er is namelijk heel veel mogelijk met kunstgras.

Kunstgras-tuin-Geerts-Groenendaal-Hoveniers

Kunstgras tuin enorm veelzijdig

Kinderen en een kunstgras tuin
Een kunstgras tuin is ideaal met kinderen, veel van onze kunstgrassen zijn goed bestend tegen intensief gebruik en met een dempingsplaat landen ze ook nog eens extra zacht als ze vallen. Heeft u er wel eens aan gedacht om voor uw kinderen een kunstgras hockey- of voetbalveldje aan te laten leggen? Mooi en ook nog eens goed voor de gezondheid van uw kinderen. Met het gebruik van gekleurd kunstgras kunnen veel soorten kunstgras sport- of speelveldjes gemaakt worden!

Kunstgras tuin & antracieten muurblokken
Erg mooi bij een kunstgras tuin zijn antracieten muurblokken. Dit geeft een modern en strakke uitstraling aan uw tuin. Hoe dit eruit ziet is goed te zien bij de projectfoto’s van een klant van ons. Deze kunstgras tuin heeft aan de achterzijde een prachtige border van antracieten muurblokken. Een strakke combinatie!

Een gekleurde kunstgras tuin
Bent u artistiek of houdt u gewoon van een vrolijk kleurtje? Wat dacht u dan van een gekleurde kunstgras tuin? In ons assortiment zitten verschillende soorten gekleurd kunstgras, waar elke vorm van gemaakt kan worden. zo kunt u bijvoorbeeld groen als basis nemen en er met wit, rood, blauw of geel een mooie vorm in plaatsen.

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Gebruik onze expertise voor uw tuin, en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een persoonlijke offerte in huis heeft!

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?