Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
344 beoordelingen

Het tuinontwerp voor uw perfecte tuin

Het ontwerpen van een tuin is een creatief proces gebaseerd op uw wensen. We komen graag samen voor een kennismakingsgesprek waarin we samen ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen. We vertalen uw voorkeuren en maken er een passend tuinontwerp van. Van kleine tot grote tuinen, wij zijn in staat om u te inspireren en uw wensen te realiseren. Ook hebben wij een nieuwe showtuin om u alles te laten zien.

Van kleine tot grote tuin, van beperkt budget tot exclusieve tuinen, wij zijn in staat om u te inspireren en uw wensen te realiseren.

3D-tuinontwerpen

Voor een goed beeld van uw toekomstige tuin.

Tijdens het kennismakingsgesprek inventariseren we de ruimte en uw wensen. Hiermee gaan we aan de slag en met onze 3D-software ontwerpen we een tuin die u van alle kanten kunt bekijken. Dit tuindesign spreken we met u door en passen we aan met uw feedback. Bent u 100% tevreden? Dan is het tuinontwerp pas klaar.

tekening-trap-2

Tuinontwerp en tuinaanleg

Wilt u het tuinontwerp laten verwezenlijken? Geerts Groenendaal Hoveniers kan uw volledige tuinproject verzorgen: van het grondwerk tot en met het aanleggen van uw droomtuin. We hebben alles in huis voor een prachtige tuin.

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Gebruik onze expertise voor uw tuin, en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een persoonlijke offerte in huis heeft!

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?