Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
315 beoordelingen

Veranda op maat laten maken

Wilt u een veranda aan uw huis laten maken? Geerts & Groenendaal monteert houten veranda’s compleet op maat en naar wens. Zo maken wij uw droomplek mogelijk.

Houten veranda op maat laten maken

We hebben inmiddels al voor verschillende tevreden klanten veranda’s en overkappingen mogen maken. Geerts Groenendaal denkt graag vanaf de start met u mee. Heeft u dus al een idee in uw hoofd? Laat ons het omzetten naar een concreet ontwerp én een prachtig eindresultaat. Ziet u uzelf al genieten in uw veranda? Neem dan snel contact met ons op of vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Persoonlijke service & advies en méér redenen…

Wij staan in de regio en daarbuiten bekend om onze persoonlijke service en deskundig advies. Maar er zijn meer redenen waarom u uw veranda met een gerust hart door ons kunt laten realiseren.

 

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak
inspiratie-3
Houten veranda op maat
Veranda op maat
Houten veranda op maat laten maken

Een maatwerk veranda inclusief montage compleet naar uw wensen

Wij bouwen veranda’s op maat voor onze klanten. We realiseren onder meer

  • Houten veranda’s van diverse soorten hout (bijvoorbeeld Douglas veranda op maat)
  • Metselwerk & gedeeltelijk van hout is eveneens mogelijk
  • Met of zonder overstek
  • Horizontale of verticale afwerking
  • Verschillende kleuren
  • Met of zonder glazen schuifwanden
  • Alles is mogelijk. Maak met ons een afspraak u zal zien dat het verhelderend wordt
Houten veranda op maat

Welke werkzaamheden kunnen we uitvoeren voor u

We monteren veranda’s overkappingen compleet van A tot Z. Eén aanspreekpunt voor uw project. We maken het u zo makkelijk mogelijk.

Wilt u een veranda aan uw huis laten plaatsen die helemaal afgestemd is op uw wensen. We maken uw droomplek mogelijk.

Een veranda dient kwalitatief goed geplaatst te worden en op de juiste manier. Dit kan op verschillende manieren. Zo kunnen we bijvoorbeeld een geïsoleerde fundering storten met een vorstrand. Ook kunnen we betonpoeren stellen met daartussen opsluitbanden. Deze manier wordt vaak toegepast bij veranda’s en overkappingen. Vervolgens worden er vaak terrassen onder gemaakt van een soort bestrating of een vlonder.

Uw tuingebouw dient vaak een afwatering te hebben, dit kan bijvoorbeeld door hem op de hemelwaterafvoer (ook wel HWA genoemd ) aan te sluiten of door alles infiltratie te maken. Bij infiltratie bezinkt het water in de grond en blijft al het water dus in eigen tuin. Dit is extra milieuvriendelijk en goed voor het grondwaterpeil!

Dakisolatie passen we vaak standaard toe. U kunt ervoor kiezen eveneens de wanden te isoleren.

Ook zijn we in staat de verlichting te verzorgen. U kunt uiteraard kiezen waar u dit graag zou willen. In de wand, in het plafond, waar u maar wil. Zo creëert u een gezellige plek om ’s avonds te ontspannen.

We kunnen u helpen met zowel een bitumen als een EPDM-dakbedekking. Hierbij kunnen we een randafwerking maken van zowel zink als aluminium. Ook dit is mogelijk in diverse kleuren. Daarnaast hebben we eveneens ervaring met het leggen van sedumdaken (groendaken).

Ook een glazen schuifwand kunnen we voor u realiseren in uw veranda of overkapping. Dit is mogelijk in de kleuren zwart, antraciet en crème wit.

Vraag een offerte aan!

Veel klanten genieten al van hun tuin

5 uit 5 sterren

29-10-2023

Mooie voortuin

Mooie voortuin in dezelfde stijl als onze achtertuin. Werd vooraf ook goed meegedacht aan verschillende opties. Ze hebben top werk geleverd en waren ook snel klaar!

Nogmaals dank voor alles!

Review geplaatst door: Jens van den Berg Locatie werkzaamheden: Eindhoven
5 uit 5 sterren

26-10-2023

Mooie tuin

Een mooie, strakke, onderhoudsvrije voortuin, geheel passend bij het huis. Een plaatje. Netjes en snel gewerkt. Ik ben heel gelukkig met mijn nieuwe tuin. Dank jullie wel!

Review geplaatst door: Angelique Stoop Locatie werkzaamheden: Eindhoven
5 uit 5 sterren

11-10-2023

tuin en overkapping

10 dagen lang zijn 5 medewerkers van Geerts Groenendaal bezig geweest om onze achtertuin geheel leeg te halen en opnieuw aan te leggen, inclusief, beregening, licht en een schitterende overkapping. . Wat een fantastische ploeg mannen, netjes, beleefd, hard werkend, vrolijk. Met als eindresultaat een prachtige nieuwe achtertuin met een geweldige mooie overkapping. Deze ploeg kan ik iedereen van harte aanbevelen.

Review geplaatst door: Maarten van de Louw Locatie werkzaamheden: Veghel
5 uit 5 sterren

07-10-2023

Tuinkamer

We zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Goede afspraken kunnen maken, geen verassingen. Gebreken snel en professioneel opgelost. Kan dit bedrijf iedereen aanraden.

Review geplaatst door: Marretje Witte Locatie werkzaamheden: Veghel
5 uit 5 sterren

05-10-2023

Uitstekend werk!

Betrouwbaar bedrijf,heeft netjes werk afgeleverd!
Vriendelijke werknemers,wij zijn zeer tevreden!

Review geplaatst door: Erik van de Ven Locatie werkzaamheden: Veghel

Projecten

Bekijk gerealiseerde projecten

Alles in huis voor een prachtige tuin

Geerts Groenendaal Hoveniers kan uw volledige tuinproject verzorgen: van het grondwerk tot en met het aanleggen van uw droomtuin.

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Gebruik onze expertise voor uw tuin, en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een persoonlijke offerte in huis heeft!

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?