Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
322 beoordelingen

Douglas Overkapping Eindhoven

Geerts & Groenendaal verzorgt niet alleen complete tuinaanleg, maar kan eveneens overkappingen op maat verzorgen. Voor deze klant in Eindhoven hebben we een Douglas overkapping gebouwd met gevelbekleding.

Houten overkapping Eindhoven

Overkapping met Gevelbekleding Eindhoven

Deze Douglas overkapping beschikt over vuren Zweeds rabat gevelbekleding. Het kozijn is vervangen en diverse timmerwerken zijn uitgevoerd.
Gevelbekleding is een ideale methode om uw overkapping extra cachet en sfeer te geven.

Ook uw Stenen Schuur afwerken met Levendig sfeervol hout ?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Geerts & Groenendaal verzorgt complete tuinaanleg en houten tuingebouwen op maat. Wilt u meer informatie of meer van ons werk zien? Bekijk dan de pagina’s overkapping op maat en tuinaanleg Eindhoven.

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak
Douglas overkapping Eindhoven
Houten overkapping Eindhoven
Overkapping laten plaatsen Eindhoven
Overkapping met schuur in Eindhoven
Overkapping laten zetten in Eindhoven

Dit hebben we uitgevoerd

  • Fundering

  • Deurkozijnen vervangen

  • Elektra

  • Gevelbekleding

  • Trespa Afwerking schuur

  • Douglas Houtwerk Overkapping

Offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

5 uit 5 sterren

28-07-2018

Jimmy en Roy willen goed werk afleveren.

Vakwerk! Jimmy Geerts kende ik nog uit vroegere, sportieve tijden. Enthousiast en gedreven zoals altijd zaten we aan tafel om over de renovatie van onze tuin te praten en overleggen. Concreet en constructief met daarbij gratis adviezen. Jimmy en Roy willen goed werk afleveren. Dat hebben zij zeker gedaan. Alles werd goed gepland en afspraak=afspraak bij hen. Het grote werk was binnen de afgesproken tijd ook helemaal klaar. Klasse!Jimmy is de man van de organisatie en juiste logistiek. Roy de man met het oog voor de details en mooie afwerking.Deze mannen kan ik u van harte aanraden!!

Review geplaatst door: Bert Kelderman
4 uit 5 sterren

04-07-2021

Zeer tevreden klant.

Wij zijn bij verschillende bedrijven gaan kijken om te vergelijken. Bij Geerts Groenendaal werden we goed en vakkundig geholpen en dit heeft er toe geleid de wij de opdracht aan hun gegund hebben. Binnen enkele weken is het kunstgras gelegd en ook dit is heel goed verlopen, vriendelijk personeel en het kunstgras goed en vakkundig gelegd. Wij zijn heel blij met ons kunstgras en blij dat wij gekozen hebben voor Geerts Groenendaal.

Review geplaatst door: Henk

Gerelateerde projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?