Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
241 beoordelingen

Graszoden laten leggen?

U wilt nieuwe graszoden laten leggen? Geerts & Groenendaal doet dit graag én goed voor u.

Wij, Jimmy Geerts en Roy Groenendaal, hebben een aantal jaar geleden onze ‘groene vingers’ ineen geslagen om klanten tevreden te maken met een nieuw, groen gazon. Dit realiseren wij door alleen de beste graszoden te gebruiken. Voeg aan de goede kwaliteit graszoden onze unieke legwijze toe en u bent verzekerd van het groenste gras! We zouden ons geen graszoden experts noemen als veel van onze tevreden graszoden klanten dat niet zouden kunnen beamen. Vraag dus nu nog een vrijblijvende offerte aan en ervaar onze snelle service en kwaliteit!

Waarom uw graszoden laten leggen door Geerts & Groenendaal hoveniers?

We zijn graszoden experts & gazon liefhebbers. Onze #1 prioriteit bent u, met name uw gazon. Een groen gazon geeft leven aan uw tuin en is vaak de eye-catcher bij binnenkomst. Dit weten we en daarom werken we uiterst zorgvuldig én met de beste kwaliteit graszoden om u een groen en duurzaam gazon te kunnen garanderen. Zo heeft u er met het juiste onderhoud nog jarenlang plezier van. Graszoden laten leggen door Geerts & Groenendaal geeft u een aantal zekerheden:

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak

Referenties

Bekijk referenties van echte klanten

4 uit 5 sterren

29-03-2021

prima grasmat!

de firma GeertsGroenendaal heeft prima werk geleverd. Ze hebben hard en netjes gewerkt en uitvoerig mondeling advies gegeven over het onderhoud.

Review geplaatst door: G. Schellen
5 uit 5 sterren

30-03-2020

Supersnel gazon

Snelle reactie op aangevraagde offerte dezelfde dag nog- levering binnen twee weken werd binnen twee dagen-n binnen drie uur oud gazon eruit en nieuw erin-keurig gelegd en netjes opgeleverd ik zou ze volgende keer weer inhuren

Review geplaatst door: Adrie aarnoudse

Graszoden offerte aanvragen

Ook grote oppervlakten snel en strak gelegd met onze Bigslab Service

Heeft u particulier een mooie grote tuin die u wilt voorzien van graszoden of wilt u een zakelijk project voorzien van graszoden? Dan kunnen wij u vast en zeker helpen met onze Bigslabs service. Hierbij leggen we met een speciale machine extra grote rollen graszoden. Zo zijn we in staat om duizenden vierkante meters per dag strak weg te leggen.

Graszoden laten leggen of toch zelf doen?

Die vraag heeft u zichzelf wellicht ook al gesteld. Graszoden laten leggen door ervaren hoveniers heeft zo zijn voordelen, maar toch zijn er ook mensen die liever graszoden kopen en de graszoden zelf leggen.

We zetten de voordelen van graszoden laten leggen en graszoden zelf leggen graag voor u op een rijtje. Zo ziet u eenvoudig wat het meest geschikt is voor u: graszoden laten leggen of de graszoden zelf leggen.

|||||||||

Graszoden zelf leggen, als:

  1. U groene vingers heeft
  2. U niet vies bent van een dag (of twee) hard doorwerken
  3. U zelf ervaring heeft met het goed voorbereiden van de ondergrond en het (strak) leggen van graszoden
  4. U zelf al het professionele materiaal heeft zoals een gazonsnijder, frees en wals.

Graszoden laten leggen, als:

  1. U geen groene vingers heeft
  2. U zich een flink karwei wilt besparen
  3. U verzekerd wil zijn van een strak aangelegd gazon
  4. U bij problemen of vragen snel hulp wil krijgen van ervaren hoveniers!

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?