Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
347 beoordelingen

Mediterrane tuin Liempde

Tuinaanleg Liempde

Mediterrane tuin Liempde.

Wilt u een mediterrane tuin? In Nederland wilt u natuurlijk ook kunnen genieten van een mediterrane tuin met volop sfeer, waar u lekker kunt ontspannen in een heerlijke omgeving en volledig de tijd hebt aan uzelf. Hierdoor voelt het net alsof u op vakantie bent in een zonnig land. Als we lekker op vakantie zijn, voelen we ons op ons best. Het grootste nadeel van een vakantie: de tijd gaat veel te snel voorbij. Het liefst zouden we óf de tijd even stilzetten óf die mooie en fijne omgeving mee naar huis nemen. Nu is dit laatste gedeeltelijk mogelijk door met een mediterrane tuin de zomervakantie naar huis te halen.

Wilt u Het hele jaar het gevoel dat u zich in een warm oord bevindt?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Geerts & Groenendaal is in staat een complete tuinaanleg van A to Z te verzorgen. Meer informatie vindt u op de pagina tuinaanleg Liempde. Ook vindt u hier meer projecten die wij in dit dorp hebben mogen uitvoeren. Wilt u niet een compleet nieuwe tuin, maar bijvoorbeeld een nieuw (kunst)grasveld? Bekijk dan onze services voor graszoden leggen Liempde en kunstgras leggen Liempde.

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak
Tuinontwerp Liempde
Tuin in middellandse zee stijl in Liempde
Mediterrane tuin
Tuinaanleg Liempde
Mediterrane tuin in Liempde
Tuin mediterrane stijl Liempde

Dit hebben we uitgevoerd

  • Keramische tuintegels 80x80 cm

  • Yellow Saliq Flagstones

  • Rocks Melan Steenstrips

  • Stucwerk Buitenmuren

  • Kunstgras Master

  • Mediterrane bomen

  • Buitenverblijf

  • In-Lite

Offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

5 uit 5 sterren

11-03-2024

Al onze verwachtingen zijn overtroffen!

Onze tuin had wat aandacht nodig en we zijn gelukkig uitgekomen bij Geerts Groenendaal. We hebben echt fijn contact gehad met Jimmy. Bij de kennismaking bespraken we onze wensen met Jimmy waarbij er door hem met ons mee gedacht werd en Jimmy stelde de juiste vragen.
We hebben een mooi plan gekregen, de communicatie verliep snel en was duidelijk. Er werd direct de juiste verwachting geschept.
Ook het plannen van de werkzaamheden en de uitvoering verliep goed, het team werkt hartstikke netjes. Echt een top team en ook het team denkt mee. Als klein voorbeeld is onze verlichting in de schuur aangepast, omdat hier een slechte lamp hing vanuit de bouw. Daarnaast werkte onze poort niet goed en hebben zij het deurbeslag vervangen. Natuurlijk hebben we een prachtige tuin en super mooie en moderne overkapping, we zijn er heel enthousiast over. Wij kunnen Geerts Groenendaal van harte aanbevelen!

Review geplaatst door: Margreet en Annemarie Locatie werkzaamheden: Boxtel
5 uit 5 sterren

10-04-2019

Nieuwe graszoden

De mannen van GeertsGroenendaal leveren perfect werk. Ze zijn netjes en werken snel. Dat geldt voor het aanvragen van een offerte tot en met het leggen van de graszoden. Wij kunnen jullie gerust aanraden. Bedankt voor de prachtige mat!

Review geplaatst door: T. Timmermans

Gerelateerde projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?