Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
344 beoordelingen

Tuinaanleg Uden inclusief tuinontwerp

Zoekt u een hoveniersbedrijf voor tuinontwerp én tuinaanleg. Dan bent u bij Geerts & Groenendaal aan het juiste adres. Wij verzorgen tuinaanleg van begin tot einde, zoals u in project kunt zien.

Dit ontwerp is gemaakt voor bewoners van de nieuwbouwwijk Land van Dico in Uden. De bewoners Leslie en Joop zochten een bedrijf dat een tuinontwerp kon maken en tuin in geheel kon aanleggen.

  1. 3D Tuinontwerp
  2. Grondwerk tuin ontgraven
  3. 52 m2 Schellevis tegels antraciet 80x 80x 5 cm tegels
  4. Cortenstaal Watertafel met ledverlichting
  5. Cortenstaal bloembakken
  6. 15 m2 kunstgras kick 50
  7. tuinaanplanten
  8. in-lite systeem aanleggen + Cortenstaal down verlichting in-lite

We willen Leslie en Joop van harte bedanken voor het vertrouwen in ons. Dit project laat zien waar we goed in zijn: complete tuinaanleg. Hierdoor heeft u gedurende het gehele project slechts één contactpersoon: eigenaar Jimmy Geerts of Roy Groenendaal. Doordat we tuinaanleg in eigen beheer doen, kunnen we alle werkzaamheden efficiënt op elkaar afstemmen.

Bij het ontwerp en aanleg denken we graag met u mee. Dankzij onze ruime ervaring kunnen we u adviseren welke keuzes goed bij uw wensen passen. Wij zorgen voor een prachttuin voor een eerlijke prijs. Wilt u meer van onze werkzaamheden in Uden zien? Bekijk dan de pagina Tuinaanleg Uden.

Wilt u ook zo’n heerlijke tuin?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak
3D Tuinontwerp Uden
Complete tuinaanleg Uden
Tuin met overkapping in Uden

Offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

5 uit 5 sterren

28-07-2018

Het zijn enorm harde werkers en leveren kwalitatief goed werk.

Onze tuin was hard aan een opknapbeurt toe. Na wat rondzoeken zijn we bij Geerts & Groenendaal aangekomen. We hebben globaal onze wensen voorgelegd aan Jimmy en Roy, en zij kwamen vervolgens met een tuinontwerp en een gespecialiseerde prijsopgave voor de werkzaamheden. Na wat kleine aanpassingen zijn wij hiermee akkoord gegaan en hebben zij het plan ten uitvoer gebracht. Een overzicht van de uitgevoerde werkzaamheden: Uitgraven en verplaatsen/stellen vijverbak, plaatsen/stellen schanskorven, plaatsen/stellen van borderranden, deels herbestraten tuin en het voorbereiden van het plaatsen van een dakplataan (kon niet direct geplaatst worden i.v.m. droogte). De afspraken werden heel goed nagekomen, en er werd goed met ons gecommuniceerd. Wanneer er van het oorspronkelijke plan afgeweken moest worden, werd dat vooraf besproken en kwamen ze met goede en heldere opties. Wat verder op viel is dat deze mannen bijna nooit stil staan. Het zijn enorm harde werkers en leveren kwalitatief goed werk. Een echte aanrader dus!

Review geplaatst door: Sven Scheffers uit Oosterhout
5 uit 5 sterren

12-04-2020

We hebben Geerts en Groenendaal Hoveniers als super meewerkende mensen ervaren

We hebben Geerts en Groenendaal Hoveniers als super meewerkende mensen ervaren. Ze zijn duidelijk over wat haalbaar is en wat niet. Daarnaast werken ze hard voor een mooi eindresultaat.

We hebben een complete tuin aan laten leggen, wat betekent de schutting, het tegelwerk, de beplanting, de graszoden en de verlichting.

Tijdens de aanleg van onze nieuwe tuin hebben ze ook wat advies gegeven om het plan verder te finetunen en dat is alleen maar ten goede gekomen aan het eindresultaat.

Kortom wij zijn heel erg blij met onze nieuwe tuin en raden deze mannen dan ook ten zeerste aan!

Review geplaatst door: Roger de Rond en Celine van der Veer

Vergelijkbare projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?