Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
253 beoordelingen

Tuinaanleg Den Bosch

Ook in 2021 mogen we weer de tuin aanleggen voor veel tevreden klanten. Ook deze klant uit Den Bosch kan van het buitenseizoen gaan genieten. Hier heeft Geerts Groenendaal alles, van a tot z, uitgevoerd. Zo had deze klant alleen contact met ons. Wel zo fijn!

Wat hebben we in deze tuin gedaan?

  1. Grondwerk
  2. Stapelblokken lijmen
  3. Schellevis tegels 50×50 cm
  4. In-Lite verlichting
  5. Douglas Schutting Zweeds Rabat
  6. Douglas tuinhuis
  7. Stalentrap Antraciet
  8. polyester bloembakken 1500x50x50

Wilt u ook zo’n heerlijke tuin?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u graag meer informatie over diensten? Bekijk dan de pagina tuinaanleg. Bent u benieuwd naar tuinen die wij in Den Bosch hebben mogen aanleggen? Deze vindt u op de pagina tuinaanleg Den Bosch.

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak

Offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

5 uit 5 sterren

02-04-2020

Wonderboy’s van Jimmy Geerts Groenendaal,

Nadat wij contact hadden gezocht met Jimmy van Groenendaal Hoveniers, die ons een paar jaar geleden zo goed geholpen had met de renovatie van de buitentuin ( herinrichting vd tuin en het aanleggen van gazon) kregen we binnen de kortste keren bericht dat Jimmy langs zou komen om de plannen van de herinrichting van de patio door te spreken en een prijsopgave te doen: Gisteren kwam Jimmy met zijn ploeg…. buitengewoon vriendelijke jongens, harde werkers en zeer attent bij de werkzaamheden waarbij ze zelfs met een mini-graafmachine dwars door het huis reden……zonder problemen omdat ze de nodige voorzieningen hadden getroffen en alles goed voorbereid hadden. In een dag werden de plannen uitgevoerd met de omvangrijke apparatuur die ze bij zich hadden, en werden alle zaken daaromheen ( container voor afvoer, levering van zand en grind enz) voortreffelijk geregeld door Jimmy. Evenals vorige keer zijn wij zeer tevreden over de werkzaamheden die Jimmy met zijn ploeg heeft verricht, ze hebben ze zowel binnen als buiten de zaken keurig in orde gebracht en ook wat de kosten betreft zijn we zeer content. Kortom…. een duidelijke aanrader!!!! Bedankt Jimmy voor de goede zorgen en bij volgende plannen weten we je te vinden!!

Review geplaatst door: Backelandt
5 uit 5 sterren

05-01-2021

vakwerk

Harde werkers en fijne mensen die vakwerk leveren.

Review geplaatst door: Conny Kruijzen

Vergelijkbare projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?