Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
308 beoordelingen

Tuinaanleg inclusief overkapping en schuur in Den Bosch

Voor deze bewoners in Den Bosch hebben we de achtertuin helemaal zomerklaar gemaakt. Inclusief nieuwe overkapping!

Achtertuin met overkapping in Den Bosch

De eigenaren van deze tuin in Den Bosch wilden graag een functionele en onderhoudsvriendelijke achtertuin die ook gezellig moest worden. We namen natuurlijk deze uitdaging aan. Er is gekozen voor kunstgras en halfverharding. Hierdoor ontstaat een moderne tuin waar weinig onderhoud aan nodig is.

In de tuin was reeds een schuurtje aanwezig en dit hebben we opnieuw betimmerd. Daarnaast hebben we een houten overkapping op maat gebouwd, waarin de bewoners heerlijk van lange zomeravonden kunnen genieten. De overkapping is een echt gezellige hoek in de tuin geworden. Verder is de tuin verlicht met in-lite verlichting. Hierdoor wordt de tuin ’s avonds sfeervol word opgelicht.

Deze klanten zijn nu helemaal klaar om van de zomers te genieten.

Komt u uit Den Bosch en bent u geïnteresseerd in onze diensten? Geerts & Groenendaal is een hoveniersbedrijf dat tuinaanleg compleet kan verzorgen. Zo verzorgen we bijvoorbeeld tuinontwerp, grondwerk, beplanting, en (kunst)gras. Ook bouwen de overkappingen, veranda’s en tuinkamers op maat. Wilt u zien welke tuinen we nog meer hebben aangelegd? Bekijk dan de pagina tuin aanleggen Den Bosch. Wilt in uw tuin een overkapping op maat laten bouwen? Meer informatie over onze tuinoverkappingen vindt u op de pagina overkapping Den Bosch.

Wilt u ook zo’n heerlijke achtertuin?

U kunt altijd bij ons een geheel vrijblijvende offerte aanvragen!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak
Tuinaanleg inclusief overkapping Den Bosch
Overkapping en schuur Den Bosch

Dit hebben we uitgevoerd

  • In-Lite

  • Kunstgras

  • Overkapping

  • Halfverharding

  • Schutting

  • Beplanting

Offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

5 uit 5 sterren

03-12-2018

Groen in 1 ochtend

Vaklui , maar lui zijn ze niet , hard werkend jong team , bij ons in Keldonk in de voormiddag een mooie groene oase gelegd .

Review geplaatst door: Ronald en Jacqueline
5 uit 5 sterren

17-03-2021

Super bedrijf!

Wat een fijn bedrijf! Mega (!) snel een offerte in huis en kunstgras geleverd. Fijn contact, en vriendelijke snelle werkers. Alles keurig netjes opgeleverd: aanrader!

Review geplaatst door: Henriët Blokpoel

Achtertuin in Den Bosch

Gerelateerde projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?