Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
253 beoordelingen

Tuinaanleg Sint-oedenrode

Wederom een mooi tuin project in Sint-Oedenrode  Bij een prachtige nieuwbouw woning in het project de Rooise Gaard. In dit project hebben we goed rekening gehouden met het budget van de bewoners.

Zo veel mogelijk secuur werk maken voor uw budget !

  1. Grondwerk ten Behoeven van afvoer tuinhuis, Straatwerk, Beregening, Beplanting , Graszoden
  2. Douglas Zweeds Rabat Schutting
  3. Voorbereiding Tuinhuis Douglas Balken
  4. geoceramica Evoque Greige 60×60 cm
  5. Tegels gevoegd met Aqua coller joint voegmortel
  6. 75 m2 Graszoden gelegd Inclusief bemesten ondergrond
  7. MBI antraciete stapelblokken van 30x15x15 cm geplaatst
  8. Beregening + druppelslang systeem aangelegd
  9. In-light tuinverlichting aangelegd
  10. En uiteraard de tuin mooi aangeplant!

Wilt u ook zo’n prachtig aangelegde tuin waar u jaren zorgeloos van kunt genieten !

Vrijblijvende offerte aanvragen

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak

Offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

4 uit 5 sterren

04-07-2021

Zeer tevreden klant.

Wij zijn bij verschillende bedrijven gaan kijken om te vergelijken. Bij Geerts Groenendaal werden we goed en vakkundig geholpen en dit heeft er toe geleid de wij de opdracht aan hun gegund hebben. Binnen enkele weken is het kunstgras gelegd en ook dit is heel goed verlopen, vriendelijk personeel en het kunstgras goed en vakkundig gelegd. Wij zijn heel blij met ons kunstgras en blij dat wij gekozen hebben voor Geerts Groenendaal.

Review geplaatst door: Henk
5 uit 5 sterren

28-07-2018

Het werk is uiterst vakkundig gedaan.

Mijn achtertuin was al enige tijd toe aan een nieuwe look, het onderhoud had ik inmiddels al behoorlijk verwaarloosd. Na wat rondgevraagd te hebben onder vrienden en kennissen, die tuinen hadden laten aanleggen, kwam het niet tot een aanbeveling.
De grootste klacht was dat ze zelf veel moesten regelen, plannen of zorgen dat afspraken nagekomen werden. Voor mij was dit geen optie dus na enig zoekwerk op het web kwam ik op de site van Geerts & Groenendaal. Wat mij persoonlijk aansprak waren de teksten: Alles onder één dak en afspraak is afspraak. Na wat mailtjes en bezoek m.b.t. het ontwerp en adviezen was de afspraak gemaakt. Toen het werk eenmaal begonnen was, viel het me op hoe gesmeerd en gestructureerd het allemaal verliep. De schutting werd ter plekke gemaakt en de keramische tegels werden met zorg gelegd. De geadviseerde planten en bomen passen perfect bij de tuin. Kortom ik kan over resultaat niets anders dan uitermate tevreden zijn. Het werk is uiterst vakkundig gedaan, perfect gepland, alle zorg op zich genomen en het zijn bovendien nog sympathieke gasten ook. Het enige nadeel van zo’n fraaie achtertuin is dat mijn voortuin er nu ook aan moet gaan geloven. Gelukkig weet ik nu waar ik moet zijn 🙂 Roy, Jimmy en hulptroepen: hartelijk dank!

Review geplaatst door: Ronald de Vries uit Vlijmen

Vergelijkbare projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?