Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
308 beoordelingen

Tuinaanleg met pergola op maat in Tilburg

Achtertuin met pergola

Voor- en achtertuin met prachtige op maat gemaakte pergola

Voor deze klanten hebben we de vóór- en achtertuin mogen aanleggen.  In de voortuin staan twee zwarte polyester bloembakken met een pad van keramische tegels naast het huis dat doorloopt naar de achtertuin. Hierbij is de beplanting naast het hele pad en de volledige tuin geplaatst voor een groen aanzicht. De volledige bodem is voorzien van drainage wat ervoor zorgt dat al het overtollige grondwater afgevoerd wordt. De bewoners hebben gekozen voor kunstgras. Hierdoor hoeven ze nooit meer te maaien en te sproeien. Zeker in de droge zomers bespaart dit een hoop, kostbaar drinkwater.

De blikvanger van deze tuin is toch echt de ronde pergola die is afgewerkt met ‘Flower Lotus’ tegels van keramiek. Deze mensen kunnen nu genieten van hun heerlijke, onderhoudsvriendelijke tuin. Bekijk hieronder de foto’s van het resultaat en de tuinwerkzaamheden.

Wilt u ook zo’n prachtige tuin of op maat gemaakte pergola?

Geerts & Groenendaal is het hoveniersbedrijf dat uw droomtuin werkelijkheid maakt. We verzorgen tuinaanleg van a tot z, van ontwerp tot realisatie. Heeft u zelf al een idee voor uw tuin? We luisteren graag naar uw wensen en denken met u mee. Met Geerts & Groenendaal heeft u één partner voor uw complete tuinproject. Alle tuinwerkzaamheden voeren we onder eigen beheer uit. Ook een op maat gemaakte overkapping, tuinhuis of pergola behoort tot de mogelijkheden.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer van ons werk zien in Tilburg? Bekijk dan de pagina tuin aanleggen Tilburg en kunstgras leggen Tilburg.

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak
Uitgraven achtertuin
Uitgraven achtertuin
Uitgraven achtertuin
Uitgraven achtertuin
Keramische tegels leggen
Blokken
Beplanting
Beplanting
Geslepen keramische tegels
Voordeur keramische tegels
Ronde pergola
Ronde pergola op maat
Tuinkamer van glas in Tilburg
Pergola van hout op maat
Ronde pergola in tuin
Achtertuin met ronde pergola
Ronde pergola

Dit hebben we uitgevoerd

  • Keramische 'Flower Lotus' tegels

  • Drainage

  • Douglas pergola

  • Cortenstaal opsluiting

  • Kunstgras

  • Glazen overkapping

Offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

5 uit 5 sterren

28-07-2018

Keihard gewerkt om van onze tuin een droomtuin te maken.

Nadat we hadden besloten om onze tuin op te laten knappen ging ik op zoek naar een hoveniersbedrijf. Ik ben via marktplaats bij Geerts en Groenendaal uitgekomen. Ze hebben bij ons geweldig werk geleverd, en nu wanen wij ons, zeker in de zomer, op ons eigen Toscaanse plekje. Mooi gelijk gelegde stenen, en strak aangelegd kunstgras. Ook was het geen probleem dat wij een bepaald type boom wilden hebben. Dat werd voor ons geregeld, zelfs de stenen die we uitgezocht hadden bij hun leverancier hebben ze voor ons besteld, meegebracht en gelegd. En voor een uitstekende prijs. Roy Groenendaal en zijn collega hebben keihard gewerkt om van onze tuin een droomtuin te maken. Ik zal dan ook iedereen die zijn tuin wil laten renoveren hun van harte aanbevelen. Wij zijn heel blij met onze tuin. Super bedankt!

Review geplaatst door: Fam. van Leunen uit Sint-Michielsgestel
5 uit 5 sterren

29-05-2020

Prachtige grasmat!

Vorige week vrijdag kennis gemaakt met het bedrijf Geerts en Groenendaal. Na het uitzoeken van het soort kunstgras snel een persoonlijke offerte ontvangen. Na akkoord van de offerte is het kunstgras binnen een week gelegd. De mannen die de mat kwamen leggen hebben prachtig werk geleverd.

Review geplaatst door: Mark Louwerensen

Gerelateerde projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?