Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
344 beoordelingen

Tuinaanleg met pergola op maat in Tilburg

Achtertuin met pergola

Voor- en achtertuin met prachtige op maat gemaakte pergola

Voor deze klanten hebben we de vóór- en achtertuin mogen aanleggen.  In de voortuin staan twee zwarte polyester bloembakken met een pad van keramische tegels naast het huis dat doorloopt naar de achtertuin. Hierbij is de beplanting naast het hele pad en de volledige tuin geplaatst voor een groen aanzicht. De volledige bodem is voorzien van drainage wat ervoor zorgt dat al het overtollige grondwater afgevoerd wordt. De bewoners hebben gekozen voor kunstgras. Hierdoor hoeven ze nooit meer te maaien en te sproeien. Zeker in de droge zomers bespaart dit een hoop, kostbaar drinkwater.

De blikvanger van deze tuin is toch echt de ronde pergola die is afgewerkt met ‘Flower Lotus’ tegels van keramiek. Deze mensen kunnen nu genieten van hun heerlijke, onderhoudsvriendelijke tuin. Bekijk hieronder de foto’s van het resultaat en de tuinwerkzaamheden.

Wilt u ook zo’n prachtige tuin of op maat gemaakte pergola?

Geerts & Groenendaal is het hoveniersbedrijf dat uw droomtuin werkelijkheid maakt. We verzorgen tuinaanleg van a tot z, van ontwerp tot realisatie. Heeft u zelf al een idee voor uw tuin? We luisteren graag naar uw wensen en denken met u mee. Met Geerts & Groenendaal heeft u één partner voor uw complete tuinproject. Alle tuinwerkzaamheden voeren we onder eigen beheer uit. Ook een op maat gemaakte overkapping, tuinhuis of pergola behoort tot de mogelijkheden.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer van ons werk zien in Tilburg? Bekijk dan de pagina tuin aanleggen Tilburg en kunstgras leggen Tilburg.

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak
Uitgraven achtertuin
Uitgraven achtertuin
Uitgraven achtertuin
Uitgraven achtertuin
Keramische tegels leggen
Blokken
Beplanting
Beplanting
Geslepen keramische tegels
Voordeur keramische tegels
Ronde pergola
Ronde pergola op maat
Tuinkamer van glas in Tilburg
Pergola van hout op maat
Kunstgras laten leggen Tilburg
Tuinaanleg met gras en pad in Tilburg
Ronde pergola in tuin
Achtertuin met ronde pergola
Tuinaanleg Tilburg
Ronde pergola

Dit hebben we uitgevoerd

  • Keramische 'Flower Lotus' tegels

  • Drainage

  • Douglas pergola

  • Cortenstaal opsluiting

  • Kunstgras

  • Glazen overkapping

Offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

5 uit 5 sterren

09-05-2020

Fijn bedrijf om zaken mee

Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Binnen 2 weken na de offerte werd het nieuwe gras al gelegd door goede vakmannen die het keurig verzorgden. Een echte aanrader.

Review geplaatst door: Ton
5 uit 5 sterren

28-07-2018

Dolgelukkig!

Vanaf december 2014 woon ik in mijn huisje en vanaf dag 1 voel ik me er heerlijk, behalve de tuin, die was vanaf het eerste moment een doorn in mijn oog!
Nu was het dan tijd om er mijn eigen tuin van te laten maken, ik ging op zoek naar een tuinman en vond via internet de website van Jimmy & Roy, mijn good feeling begon al bij het lezen van de website en heb iedere letter gelezen!
Ik heb hun een email gestuurd en een paar dagen later gebeld, afgesproken en ik wist meteen dat zij mijn tuin zouden gaan maken en ik niet meer verder hoefde te zoeken.
Gebrainstormd, een datum afgesproken, tegels en kunstgras uitgezocht en gezegd welke planten ik wilde. (annabellen en bramen)
Ik ben schoonheidsspecialiste en in verband met mijn planning hebben we afgesproken dat de jongens aan mijn tuin gingen beginnen in de dagen dat ik op werkvakantie was, mijn moeder kwam in huis om voor ze te zorgen en toen ik thuis kwam was mijn prachtig geworden tuin klaar!
Ik ben dolgelukkig en had het liefst in mijn tuin op het gras willen slapen!
Helaas regent het afgelopen dagen waardoor ik nog niet naar buiten kan, maar hier ga ik nog jaren van genieten!
Is uw tuin ook aan een opknap beurt toe? Bespaar u de moeite nog naar een andere tuinman op zoek te gaan, want u zal net als iedereen dolgelukkig zijn van het begin tot het einde!
Ik weet heel zeker dat ook u nadat uw tuin klaar is deze top jongens overal zal promoten!
Buiten dat het geweldige jongens zijn, maken ze uw tuin zoals u wenst, u krijgt het allerbeste advies (mocht u net als ik meer verstand van andere dingen hebben dan van tuinen) ze hebben passie voor hun vak, werken netjes, zijn uiterst vakkundig, een top team!
Ik ga jullie missen boys! Liefs Alice

Review geplaatst door: Alice

Gerelateerde projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?