Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
344 beoordelingen

Welke soort kunstgras voor licht intensief gebruik?

Kunstgras licht intensief gebruik

Bent u klaar om uw tuin eens grondig aan te pakken? Of heeft u net een nieuw huis en moet de tuin nog volledig ingericht worden? Dan kan het een optie om zijn om voor kunstgras te kiezen. Dit gras heeft veel voordelen tegenover echt gras. Zo blijft het altijd groen, is het onderhoudsvriendelijk, veilig voor huisdieren en kinderen, en ziet uw tuin er altijd goed verzorgd uit. Toch kan het moeilijk zijn om te kiezen welke soort kunstgras goed in uw tuin past. Daarom kunt u terecht in onze showtuin. Hier kunt u de verschillende soorten kunstgras die wij aanbieden eens in het echt bekijken. Zo krijgt u een beter beeld van de kleur en de kwaliteit van dit gras. In de showtuin kunt u kennismaken met de volgende soorten:

Kunstgras voor licht intensief tuingebruik

De volgende soorten zijn ideaal voor mensen die ‘normaal’ gebruik maken van hun kunstgras. Dat betekent dat er niet per se uren per dag intensief op gespeeld of gewandeld wordt. Dit type gras blijft net als de andere soorten altijd mooi groen, geeft een natuurlijke uitstraling en is ideaal voor elk oppervlakte tuin:

Vlnr: Leak, Kid, Rocks

-Leak
Deze soort heeft een mix van licht en donkergroen gras. Het gras is milieuverdraagzaam, evenals lood- en cadmiumvrij.
– Kid
De Kid versie is prima te gebruiken voor licht sportief gebruik. De hond, uw kinderen of uzelf kunnen dus matig intensief gebruik maken van dit gras. De grassprieten zijn groen, geel en beige, wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Dit gras heeft geen bezanding nodig.
– Rocks
Ook Rocks is goed te gebruiken voor licht sportief gebruik. De kleuren zijn gemengd met licht en donkergroen en de rootzone is bruin en groen. Rocks kan het best met Silica zand gebruikt worden.

Bekijk op onze pagina kunstgras voor tuingebruik al onze soorten kunstgras voor normaal gebruik. Lees ook onze blogpost welk kunstgras kiezen voor advies waar u op moet leggen.

Bekijk het gras eerst in het echt voordat u beslist

Wilt u genieten van alle voordelen die kunstgras te bieden heeft? Maak dan eens een afspraak om onze showtuin te komen bezichtigen. Hier kunt u het gras eens van dichtbij bekijken. Voel eraan, bekijk de kleuren, bespreek de beste opties en laat je door ons adviseren. Wij helpen u graag bij uw keuze, zodat u nog jarenlang van uw tuin kunt genieten.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Gebruik onze expertise voor uw tuin, en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een persoonlijke offerte in huis heeft!

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?