Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
292 beoordelingen

Aanleg voortuin Lith

Aanleg voortuin Lith

Wanneer klanten bij ons aankomen met een origineel idee, worden wij daar altijd vrolijk van. Zo had deze klant zelf het idee voor een standtuin voor het huis. We zijn samen gaan zitten en kwamen met een ontwerp voor deze prachtige tuin. Hiermee zijn we aan de slag gegaan en het resultaat is een unieke voortuin met veel verschillende elementen. Zo hebben de bewoners nu een stukje strand in de voortuin, gewoon in Lith.

Wilt u ook een unieke voortuin?

Dit project laat zien waar Geerts & Groenendaal goed in is. We denken met klanten mee, ontwerpen een tuin naar wens, en verzorgen de complete tuinaanleg. Bij Geerts & Groenendaal heeft u één contactpersoon voor uw tuinproject. We bieden al meer dan 10 jaar vakwerk voor een eerlijke prijs. Wilt u meer informatie over onze diensten? Dit vindt u op de pagina tuinaanleg.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Is een strandtuin ook iets voor u? Lees dan ook onze blogpost standtuin maken voor inspiratie.

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak
Strandtuin voortuin in Lith

Dit hebben we uitgevoerd

  • Vijver

  • Steenschotten vlonder

  • Houten palen

  • Duinbeplanting

  • Verlichting

  • Bestrating

Offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

5 uit 5 sterren

21-09-2021

Puur vakmanschap en plezier

Geerts & Groenendaal hebben bij ons kunstgras gelegd. Het vakmanschap en passie voor het werk in deze branch stralen er vanaf. Afspraak is afspraak en een topresultaat zijn hun motto. Niet alleen het vakmanschap maar ook de persoonlijkheid van de medewerkers zijn een lust voor het oog. Zoveel plezier in het werk. Klasse! Ik kan het iedereen aanraden.

Review geplaatst door: Ruud Oonincx
5 uit 5 sterren

28-07-2018

Ik ben helemaal content met onze nieuwe tuin!

Op vrijdag 9 augustus was het zover, de bestrating werd gelegd. Roy en zijn collega’s hebben perfect werk geleverd! Ik ben helemaal content met onze nieuwe tuin! Nogmaals bedankt!!

Review geplaatst door: Jolanda Smulders

Aanleg voortuin Lith

Gerelateerde projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?