Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
332 beoordelingen

Aanleg voortuin Lith

Aanleg voortuin Lith

Wanneer klanten bij ons aankomen met een origineel idee, worden wij daar altijd vrolijk van. Zo had deze klant zelf het idee voor een standtuin voor het huis. We zijn samen gaan zitten en kwamen met een ontwerp voor deze prachtige tuin. Hiermee zijn we aan de slag gegaan en het resultaat is een unieke voortuin met veel verschillende elementen. Zo hebben de bewoners nu een stukje strand in de voortuin, gewoon in Lith.

Wilt u ook een unieke voortuin?

Dit project laat zien waar Geerts & Groenendaal goed in is. We denken met klanten mee, ontwerpen een tuin naar wens, en verzorgen de complete tuinaanleg. Bij Geerts & Groenendaal heeft u één contactpersoon voor uw tuinproject. We bieden al meer dan 10 jaar vakwerk voor een eerlijke prijs. Wilt u meer informatie over onze diensten? Dit vindt u op de pagina tuinaanleg.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Is een strandtuin ook iets voor u? Lees dan ook onze blogpost standtuin maken voor inspiratie.

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak
Strandtuin voortuin in Lith

Dit hebben we uitgevoerd

  • Vijver

  • Steenschotten vlonder

  • Houten palen

  • Duinbeplanting

  • Verlichting

  • Bestrating

Offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

5 uit 5 sterren

29-02-2024

Super snel en goede service

Afgelopen week ons nieuwe kunstgras besteld bij Geerts en Groenendaal. We hadden van te voren goede uitleg gehad over de keuzes en er werd goed meegedacht met onze ideeën. De nieuwe kunstgras is echt van een top kwaliteit waar wij super blij mee zijn. Alles was snel geregeld(binnen een week) en de werkzaamheden zijn vakkundig uitgevoerd. Top bedrijf met vakmannen👍👍
Groeten Richard

Review geplaatst door: Richard Locatie werkzaamheden: Den Dungen
5 uit 5 sterren

07-11-2020

Top service

Service zoals het hoort. Afspraak gemaakt voor het verwijderen en leggen van graszoden. Binnen 2 dagen was het geregeld. Mannen waren netjes op tijd en werkte netjes. Super blij met ons nieuwe gazon!

Review geplaatst door: Niels

Aanleg voortuin Lith

Gerelateerde projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?