Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
322 beoordelingen

Voortuin Eindhoven

Moderne strakke voortuin aangelegd met Schellevis oud Hollandse bestrating in combinatie met Portugees graniet looppaden.
Alle werkzaamheden compleet in eigen beheer uitgevoerd. Zoals u ziet, zijn we in alle markten thuis!

Tuinaanleg voortuin Eindhoven met verlichting

Bij deze compleet gerenoveerde woning in Eindhoven kon de tuin uiteraard ook niet achterblijven.
Deze tuin is volledig opgebouwd uit Schellevis tegels. Schellevis tegels zijn geïnspireerd door de natuur en danken de levendige uitstraling aan de unieke kleurnuances die na verloop van tijd hun ware karakter laten zien.
In combinatie met de Portugees graniet kasseien en castle grind geeft dit een zeer strakke moderne uitstraling aan deze tuin. Op de afbeeldingen verderop deze pagina krijgt u een goed beeld van dit project.

Geerts & Groenendaal Hoveniers heeft dit project geheel in eigen beheer uitgevoerd en hier zijn we ook goed in. Van het, indien gewenst, ontwerp van de tuin tot realisatie. Zo verzorgen we:

 • Af- en aanvoer van grond
 • Bestrating of grind
 • Tuinverlichting
 • Beplanting

Woont u in Eindhoven en bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf voor de aanleg van uw voortuin en/of achtertuin? Bekijk dan meer projecten op deze pagina tuin laten aanleggen Eindhoven. U kunt altijd een vrijblijvend adviesgesprek of offerte aanvragen.

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak
Eindhoven aanleg voortuin
Tuinaanleg voortuin Eindhoven met verlichting
Aanleg voortuin Eindhoven

Dit hebben we uitgevoerd

 • Schellevis tegels

 • Schellevis Trap

 • Schellevis tuinmuren

 • Portugees Graniet Kasseien

 • Taxus bollen

 • In-lite verlichting

 • Castle grind

 • Beplanting

Offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

4 uit 5 sterren

28-07-2018

De service was top.

Super bedankt voor het omtoveren van onze achtertuin. We zijn erg blij met het eindresultaat en over alles werd goed nagedacht. Prachtig kunstgras, goede oplossing voor de donkere tuin (er schijnen nu hele mooie lampen die de bomen verlichten) en zelfs een zandbak voor de kleintjes. De service was top, er werd in een ochtend hard gewerkt met vier man sterk en jullie lieten het keurig netjes en schoon weer achter. Nogmaals: hartelijk dank!!

Review geplaatst door: Lizzy van Brussel
5 uit 5 sterren

12-04-2020

We hebben Geerts en Groenendaal Hoveniers als super meewerkende mensen ervaren

We hebben Geerts en Groenendaal Hoveniers als super meewerkende mensen ervaren. Ze zijn duidelijk over wat haalbaar is en wat niet. Daarnaast werken ze hard voor een mooi eindresultaat.

We hebben een complete tuin aan laten leggen, wat betekent de schutting, het tegelwerk, de beplanting, de graszoden en de verlichting.

Tijdens de aanleg van onze nieuwe tuin hebben ze ook wat advies gegeven om het plan verder te finetunen en dat is alleen maar ten goede gekomen aan het eindresultaat.

Kortom wij zijn heel erg blij met onze nieuwe tuin en raden deze mannen dan ook ten zeerste aan!

Review geplaatst door: Roger de Rond en Celine van der Veer

Gerelateerde projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?