Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
344 beoordelingen

Tuinaanleg Veghel

Deze prachtige tuin met een luxe uitstraling om lekker in te kunnen ontspannen, hebben wij aan mogen leggen in Veghel. Weer een mooie tuin voor in de boeken al zeggen we het zelf.

Overkapping Veghel

Aanleg achtertuin met overkapping en berging Veghel

De Eigenaren van deze woning te Veghel Kwamen met een globaal plan en wensen richting Geerts & Groenendaal. Ze waren opzoek naar een bedrijf waar moeite en tijd in de klant wordt gestoken om lekker te sparren en te werken naar hun ideale tuinidee en die dit dan ook kunnen realiseren. Dit hebben we graag over voor onze klanten.

We hebben deze tuin voorzien van een luxe overkapping  van thermisch gemodificeerd triple profiel met wit afgelakt plafond.

De bestrating is aangelegd met topmateriaal Geo-ceramica tegels en gebakken waalformaten. Deze zijn beide opgevoegd. De tegels zijn met een epoxy mortel gevoegd en de gebakken bestrating met een cement gebonden voeg.

Verder hebben wij het  lekker strak gehouden met langwerpige borders laag en hoog voor het speelse effect. De tuin hebben we aangeplant met diverse beplanting zodat er ieder seizoen iets in bloei staat.

En last but not least een strak gazonnetje met beregening. Deze klant wilde absoluut geen kunstgras

Wilt u ook zo’n luxe kleine maar toch ruimtelijk ogende tuin?

Geerts & Groenendaal is het hoveniersbedrijf dat met u meedenkt voor complete tuinaanleg. We leggen tuinen aan van ontwerp tot de hele realisatie. Ook bestrating en een overkapping is geen probleem, zoals u in dit project kunt zien. Hierdoor heeft u voor uw totale tuinaanleg slechts één contactpersoon. Wel zo fijn. Wilt u meer van ons werk in Veghel zien? Bekijk dan de pagina tuin aanleggen Veghel.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak
Overkapping Veghel

Dit hebben we uitgevoerd

  • Luxe Overkapping met Berging

  • Bestrating

  • Graszoden

  • Beregening

  • Electra

  • Beplanting

Offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

5 uit 5 sterren

11-10-2023

tuin en overkapping

10 dagen lang zijn 5 medewerkers van Geerts Groenendaal bezig geweest om onze achtertuin geheel leeg te halen en opnieuw aan te leggen, inclusief, beregening, licht en een schitterende overkapping. . Wat een fantastische ploeg mannen, netjes, beleefd, hard werkend, vrolijk. Met als eindresultaat een prachtige nieuwe achtertuin met een geweldige mooie overkapping. Deze ploeg kan ik iedereen van harte aanbevelen.

Review geplaatst door: Maarten van de Louw Locatie werkzaamheden: Veghel
5 uit 5 sterren

18-12-2023

Totale tuinaanleg

In het najaar van 2023 heeft Geerts&Groenendaal Hoveniers ons ontzorgd van tuinontwerp tot en met aanleg van tuin, overkapping en oprit. Een scherpe blik met fijne ideeen, vakmanschap in de aanleg en daarnaast bovenal supervriendelijke vakmannen! We hebben ons verwonderd over het optimisme en plezier dat iedere dag werd getoond, in weer en wind! En we spreken onze waardering uit voor het meedenken en de flexibele houding, want zoals een nieuwbouwwoning (en -tuin) betaamt, verrassingen en zaken die anders lopen dan gepland zijn er altijd! Superbedankt, we zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Een echte aanrader voor iedereen die met zijn tuin aan de slag wil.

Review geplaatst door: Siem en Annemie Wouters Locatie werkzaamheden: Eindhoven
5 uit 5 sterren

06-04-2022

Tuinaanleg Den Bosch

Na de aankoop van ons huis, hebben we onze voor- en achtertuin tuin volledig op de schop laten nemen door Jimmy & Roy. De heren hebben onze wensen vertaald naar een mooi ontwerp.
Er wordt goed mee gedacht en suggesties gedaan.Ze voelen goed aan welke tuin bij je past. Alles wordt netjes met je afgestemd. Ook als je achteraf nog zaken wilt wijzigen. De verwachtingen wat tijdslijnen betreft worden goed managed. Ook tijdens de werkzaamheden werkt het team super snel en netjes. Elke dag werd de boel keurig aangeveegd en opgeruimd. Als klant hoef je zo nu en dan alleen maar een simpele pot koffie met wat lekkers aanbieden. Kortom wij genieten nu van een prachtige tuin die geheel naar onze smaak is ingericht!

Review geplaatst door: Selma Heijnekamp

Gerelateerde projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?