Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
344 beoordelingen

Tuinaanleg Waalre

Ook deze klant uit Waalre kan van het buitenseizoen gaan genieten. Hier heeft Geerts & Groenendaal alles, van a tot z, uitgevoerd. Zo had deze klant slechts één contactpersoon en dus alleen contact met ons. Wel zo fijn!

Complete tuinaanleg Waalre

Tuinaanleg met Douglas vlonder Waalre

Voor deze tuin hebben we een Douglas vlonder om de vijver heen gebouwd voor een nette afwerking van de vijver. De bewoners hebben gekozen voor moderne, strakke betontegels. Daarnaast hebben we in deze onderhoudsvriendelijke tuin kwalitatief goed en mooi soort kunstgras Beast 50 aangelegd. Dit kleedt de tuin mooi af We zijn trots op weer een prachtig resultaat dat getoond mag worden!

Woont u in Waalre of Aalst en bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf? Bekijk dan meer van onze projecten in de gemeente op de pagina tuinaanleg Waalre.

Geerts & Groenendaal is gespecialiseerd in complete tuinaanleg. Zo zijn we in staat het gehele proces van tuinontwerp, grondwerk tot realisatie voor onze rekening te nemen. Dit is handig voor onze klanten, omdat ze dan slechts met één contactpersoon te maken hebben en zelf niet als projectleider hoeven te spelen. We denken graag met u mee en ons doel is een prachtige tuin voor een betaalbare prijs. Hiermee maken we al meer dan 10 jaar mensen blij zoals u in onze recensies kunt lezen. Vergeet ook niet de recensies op Google te lezen.

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak
Tuinaanleg Waalre
Complete tuinaanleg Waalre
Tuin aanleggen met Vlonder Waalre
Tuin aangelegd in Waalre
Aanleg tuin met vijver in Waalre

Dit hebben we uitgevoerd

  • Beton tegels 60x60 cm

  • Kunstgras Beast

  • Douglas vlonder

  • Grondwerk

  • Douglas Kliko afwerking

  • In-lite verlichting

Offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

5 uit 5 sterren

10-04-2022

Onze Droomtuin uitgekomen

We waren al een tijdje na aan het denken om onze tuin te renoveren. Automatisch ga je dan googlen en zo zijn wij ook bij Geertsgroenendaal uitgekomen.
Mijn oude baas kwam uit de woonplaats waar het bedrijf gevestigd is en ik heb bij hem navraag gedaan. Hij vertelde mij dat het een heel goed aangeschreven bedrijf is en dat ze heel goed werk leverde. Ik vulde een offerte aanvraag in op hun website en zo zijn we in contact gekomen met elkaar. Het contact liep heel soepel en Jimmy plande al vrij snel een afspraak in om te komen kijken en onze wensen te bespreken. En dat waren er wel een aantal. Na een paar dagen kregen we een 3D tekening van hoe het eruit zou kunnen zien. Wij waren meteen heel enthousiast en zijn ook met de offerte akkoord gegaan. Nadat ik in Januarie 2022 contact heb gezocht hebben we samen een datum geprikt voor de werkzaamheden.
We hadden er 2 weken voor uitgetrokken om alle werkzaamheden te doen.
Toen was het eindelijk zover . Nadat ik al de nodige voorbereidingen gedaan had kwamen de werkers onder leiding van Roy op het afgesproken tijdstip om te beginnen met het aanleggen van onze droomtuin. En een droomtuin is het geworden dat kan ik zeker zeggen. Er zaten wel een paar dingen tegen maar dat is altijd wel zo met zo een groot project. Maar alles werd perfect opgelost in overleg met Jimmy en Roy . Ook de jongemannen die ze bij hadden waren heel rustig en hebben perfect werk geleverd. Ook een aantal extra dingen die we tegen kwamen om te doen was geen enkel probleem.
Na ruim 1,5 weken gewerkt te hebben werd de tuin opgeleverd . Ik kan in deze referentie alleen maar lof uitspreken voor Geertsgroenendaal.
Wij hebben onze droomtuin precies zoals we hebben wilde.

Review geplaatst door: Esther en Frank
5 uit 5 sterren

06-04-2022

Tuinaanleg Den Bosch

Na de aankoop van ons huis, hebben we onze voor- en achtertuin tuin volledig op de schop laten nemen door Jimmy & Roy. De heren hebben onze wensen vertaald naar een mooi ontwerp.
Er wordt goed mee gedacht en suggesties gedaan.Ze voelen goed aan welke tuin bij je past. Alles wordt netjes met je afgestemd. Ook als je achteraf nog zaken wilt wijzigen. De verwachtingen wat tijdslijnen betreft worden goed managed. Ook tijdens de werkzaamheden werkt het team super snel en netjes. Elke dag werd de boel keurig aangeveegd en opgeruimd. Als klant hoef je zo nu en dan alleen maar een simpele pot koffie met wat lekkers aanbieden. Kortom wij genieten nu van een prachtige tuin die geheel naar onze smaak is ingericht!

Review geplaatst door: Selma Heijnekamp

Gerelateerde projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?