Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
347 beoordelingen

Tuinaanleg met overkapping in Vught

Ook in Vught hebben we een mooie tuin aan mogen leggen. Daarnaast hebben we voor deze klanten een overkapping mogen bouwen.

Tuinaanleg en overkapping Vught

Aanleg achtertuin en overkapping in Vught

De eigenaren van deze tuin in Vught hadden de wens voor een onderhoudsvriendelijke tuin waarin ze lekker konden genieten.
We hebben daarom gekozen voor kunstgras, zodat er nooit gemaaid en gesproeid hoeft te worden. Het niet hoeven sproeien is zeker in periodes van langere droogte een groot voordeel. We hebben een deel van de tuin bestraat met grote tegels die evenmin weinig onderhoud vragen. De tuin is verlicht met in-lite verlichting. Dit geeft de tuin ’s avonds extra veel sfeer.

Ook hebben we een houten overkapping gebouwd in de hoek van de tuin. Deze overkapping is maatwerk en sluit daardoor precies aan bij rest van de tuin en het huis. De bewoners hebben hier een relaxed zitgedeelte gemaakt waar ze lekker kunnen ontspannen.

Komt u uit Vught en bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf voor de aanleg van uw tuin? Geerts & Groenendaal Hoveniers verzorgt complete tuinaanleg van ontwerp naar realisatie. Bij een samenwerking heeft u daardoor één contactpersoon. We bieden hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs en bij ons geldt afspraak is afspraak. Wilt u meer van ons werk zien? Bekijk dan de pagina tuinaanleg Vught. Wilt u (alleen) een overkapping op maat laten bouwen? Bezoek dan pagina tuinoverkappingen.

Wilt u ook zo’n heerlijke Buitenverblijf?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak
Overkapping Vught
Tuinaanleg en overkapping Vught
Kunstgras met tegels in Vught
Terras met kunstgras in Vught

Dit hebben we uitgevoerd

  • Kunstgras

  • Bestrating

  • Overkapping

  • In-Lite

  • Beplanting

  • Schuur

Offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

5 uit 5 sterren

12-10-2022

Vakmanschap en top service!!

Al vanaf het eerste gesprek voor het uitzoeken van het kunstgras een top gevoel bij deze mannen!! Eerlijk en recht door zee! Alles was je wilt is mogelijk, en ze geven eerlijk advies over wat wel en wat niet te doen! Kunstgras is zeer professioneel en super straks gelegd! We zijn er ontzettend blij mee! Deze vakmannen zijn zeer zeker een aanrader voor iedereen die iets in zijn/haar tuin wilt laten doen!

Mannen van Geerts&Groenendaal ontzettend bedankt voor de goede service en staaltje vakwerk!

Review geplaatst door: Teulings/van Maastricht
4 uit 5 sterren

16-06-2019

Snelle reactie, snelle uitvoering en

Snelle reactie, snelle uitvoering en netjes gewerkt.

Review geplaatst door: Frank

Achtertuin Vught

Gerelateerde projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?