Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
308 beoordelingen

3D Tuinontwerp Boxtel

3D Tuinontwerp Boxtel

Heeft u een nieuwe woning en wilt u de tuin (opnieuw) ontwerpen? Bent u uitgekeken op uw huidige tuin en wilt u deze transformeren? We helpen u graag mee met het bedenken en ontwerpen van een nieuwe tuin. We beschikken over 3D tekensoftware waarmee we u een goed beeld kunnen geven van uw nieuwe tuin. Ook kunnen we snel meerdere opties tonen. Een grote of kleine  tuin? Voor ons geen probleem! Wij laten graag onze fantasie los op uw toekomstige tuin.

Deze klant in Boxtel had de wens voor een strakke, moderne tuin met niet teveel verschillende materialen. In de afbeeldingen hieronder ziet u het ontwerp dat we gemaakt hebben en afbeeldingen van de gerealiseerde tuin.

3D ontwerp nodig voor uw tuin ?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Geerts & Groenendaal is een hoveniersbedrijf met alle kwaliteiten onder één dak. Van tuinontwerp tot complete tuinaanleg. Grondwerk, bestrating, kunstgras, graszoden en tuinhuizen, we doen het allemaal. Zo heeft u met uw tuinproject één aanspreekpunt. Heeft u interesse om uw tuin door ons te laten realiseren? Meer informatie vindt u op de pagina tuinontwerp.  We hebben in Boxtel al vele, mooie projecten mogen realiseren. Een deel ervan vindt u op de pagina tuinaanleg Boxtel.

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak

Dit hebben we uitgevoerd

  • Adviesgesprek

  • Ontwerp

  • Aanpassing Ontwerp

  • Verlichtingsplan

  • Realisatie

  • Prachtig Eindresultaat

Offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

5 uit 5 sterren

23-05-2021

Graszoden en kunstgras leggen

prima werk

Review geplaatst door: W.Brummans
5 uit 5 sterren

28-07-2018

Nog nooit zoveel buiten gezeten.

In Juni hebben we onze komplete achtertuin laten aanleggen door Geerts Groenendaal Hoveniers. We zijn uiterst tevreden met het resultaat en hebben nog nooit zo veel buiten gezeten. Zelfs met regen genieten we van de tuin. Het advies was prima, ruime keuze en voorbeelden van de verschillende materialen. Flexibele en meedenkende jongens met ervaring, waardoor er tijdens de aanleg nog ruimte was voor verbeteringen. Ik raad dan ook iedereen aan om samen met deze jongens de plannen voor de tuin te bespreken en te laten uitvoeren.

Review geplaatst door: Erik van Hoof uit Best

Gerelateerde projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?