Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
278 beoordelingen

3D Tuinontwerp Boxtel

3D Tuinontwerp Boxtel

Heeft u een nieuwe woning en wilt u de tuin (opnieuw) ontwerpen? Bent u uitgekeken op uw huidige tuin en wilt u deze transformeren? We helpen u graag mee met het bedenken en ontwerpen van een nieuwe tuin. We beschikken over 3D tekensoftware waarmee we u een goed beeld kunnen geven van uw nieuwe tuin. Ook kunnen we snel meerdere opties tonen. Een grote of kleine  tuin? Voor ons geen probleem! Wij laten graag onze fantasie los op uw toekomstige tuin.

Deze klant in Boxtel had de wens voor een strakke, moderne tuin met niet teveel verschillende materialen. In de afbeeldingen hieronder ziet u het ontwerp dat we gemaakt hebben en afbeeldingen van de gerealiseerde tuin.

3D ontwerp nodig voor uw tuin ?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Geerts & Groenendaal is een hoveniersbedrijf met alle kwaliteiten onder één dak. Van tuinontwerp tot complete tuinaanleg. Grondwerk, bestrating, kunstgras, graszoden en tuinhuizen, we doen het allemaal. Zo heeft u met uw tuinproject één aanspreekpunt. Heeft u interesse om uw tuin door ons te laten realiseren? Meer informatie vindt u op de pagina tuinontwerp.  We hebben in Boxtel al vele, mooie projecten mogen realiseren. Een deel ervan vindt u op de pagina tuinaanleg Boxtel.

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak

Dit hebben we uitgevoerd

  • Adviesgesprek

  • Ontwerp

  • Aanpassing Ontwerp

  • Verlichtingsplan

  • Realisatie

  • Prachtig Eindresultaat

Offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

5 uit 5 sterren

19-10-2019

Voortuin make-over

Na het goede werk aan onze achtertuin hebben we Geerts en Groenendaal gevraagd ook onze voortuin en die van onze buurvrouw aan te pakken. Ook dit hebben ze weer op uitstekende wijze gedaan. Ze hebben goed naar onze wensen geluisterd en zo ook uitgevoerd. Wij bevelen de jongens dan ook bij iedereen aan. Ze zijn heel betrouwbaar en komen de afspraken altijd keurig na.

Review geplaatst door: John en Ellen Schuurman
5 uit 5 sterren

15-04-2021

Jammer maar……

…. ik kan geen verbeterpunt geven. Service super, iedereen van GeertsGroendaal vriendelijk en behulpzaam, alles netjes weer opgeruimd, heel goed meegedacht om problemen die ik had op te lossen, ze hebben er iets moois van gemaakt.
Bedankt!

Review geplaatst door: Rijo van Brunschot

Gerelateerde projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?