Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
347 beoordelingen

Tuinontwerp voorbeelden

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen of uw tuin renoveren? Bent u op zoek naar tuinontwerp ideeën of inspiratie? Geerts & Groenendaal heeft de afgelopen 12,5 jaar al vele tuinen mogen ontwerpen en aanleggen. Hieronder vindt u voorbeelden van achtertuinen en voortuinen die wij voor klanten hebben aangelegd. Wilt u meer te weten komen over een bepaalde tuin? Bekijk dan de projectpagina van die tuin.

Tuinaanleg Liempde

Wij hebben veel diverse tuinen kunnen inrichten. Groot of klein, exclusief of betaalbaar. Wij denken met u mee en creëren een tuin compleet naar uw wensen. Geerts & Groenendaal is specialist op het gebied van complete tuinaanleg. Dit vinden onze klanten fijn, want dan hebben ze één contactpersoon voor de gehele aanleg van hun nieuwe tuin. Zo verzorgen we voor onze klanten onder meer tuinontwerp, grondwerk, bestrating, beplanting, graszoden, kunstgras en zelfs voor een overkapping op maat bent u bij ons aan het juiste adres.

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak

Inspiratie voor de achtertuin

Tuinontwerp achtertuin voorbeelden

Zoekt u nog meer tuininspiratie?

Zoals u ziet leggen we een grote verscheidenheid aan tuinen aan. Van moderne, onderhoudsvriendelijke tuin tot weelderige tuin. Ook geven we graag adviezen aan onze klanten en lezers. Lees daarom ook de volgende blogposts voor ideeën.

Inspiratie voor de voortuin

Tuinontwerp voortuin voorbeelden

Tuinontwerp laten verzorgen?

Heeft u al een goed idee voor de tuin en wilt u de nieuwe tuin professioneel laten ontwerpen? Bij Geerts & Groenendaal kunnen we uw tuin in 3D ontwerpen zodat u een goed beeld krijgt van de tuin. We denken altijd met u mee. Met onze ervaring zijn we in staat praktische, waardevoole adviezen te geven waardoor u optimaal kunt genieten van uw toekomstige tuin. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van 3D-tuinontwerpen.

Offerte aanvragen

Stap 1 van 2

Welke werkzaamheden hebben wij verricht?(Vereist)

Referenties van echte klanten

5 uit 5 sterren

02-07-2019

Niet gek te krijgen!

Tot 2x toe is de afspraak verzet vanwege extreem veel regenval de dag ervoor. Tuin helemaal blank en onmogelijk gras te leggen.
Al gesneden gras kon door de goede contacten met de grasleverancier doorverkocht worden. Het contact was heel erg goed en als klant werd dit overmacht probleem heel erg goed opgelost! Hele goede service. Uiteindelijk 3 maal scheepsrecht en de mat van ruim 300 m2 is heel vakkundig en strak neergelegd!
Ben heel erg tevreden met eindresultaat en het proces er naar toe!

Review geplaatst door: Eric van der Horst
5 uit 5 sterren

11-07-2023

Super team

Een geweldig team, komen hun afspraken na, het kunstgras perfect strak gelegd.
Het uitgraven en verwijderen van het oude grind, met 4 geweldige jonge mannen.
Ik ben er super blij mee, voorbij een dikke 10. Zeker een aanrader.

Review geplaatst door: Tonny Verzandvoort Locatie werkzaamheden: Vught

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?