Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
267 beoordelingen

3D Tuinontwerp Waalre

3D Ontwerp Waalre

Deze tuin in Waalre hebben we compleet mogen ontwerpen en aanleggen. Na een vrijblijvend tuinadviesgesprek hebben we een vervolgafspraak ingepland om de wensen van deze klant in kaart te brengen. Hierna hebben we een ontwerp in 3D gemaakt om een goed beeld van de toekomstige tuin te krijgen. Vervolgens hebben we samen met de klant keuzes voor materiaal gemaakt en na akkoord zijn we aan de slag gegaan. De klant had een wens voor een onderhoudsvriendelijke tuin met vijver. Het resultaat kunt u op de afbeeldingen hieronder bekijken.

Wilt u ook voorzien worden van een 3d ontwerp voor uw tuin?

Geen idee wat u met uw tuin aan moet ? Neem een kijkje door onze ontwerpen of neem contact met ons op. Wij helpen u hier graag in verder. We hebben 10 jaar ervaring en het ontwerpen en realiseren van tuinen.
Wij richten alles compleet in naar uw wensen en wat ons praktisch en mooi lijkt voor uw tuin.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Meer informatie vindt u ook de pagina tuin laten ontwerpen. Wilt u meer tuinen in Waalre zien die wij hebben mogen realiseren? Bekijk dan de pagina tuinaanleg Waalre. Als u alleen geïnteresseerd bent in kunstgras, dan wijzen we u graag door naar de pagina kunstgras laten leggen Waalre.

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak
Tuinaanleg met vijver

Dit hebben we uitgevoerd

  • Vrijblijvend Tuinadvies gesprek

  • Vervolg afspraak Kantoor

  • Ontwerp 3D

  • Materiaal keuzes bepalen

  • Akkoord

  • Realisatie tuin

Offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

4 uit 5 sterren

04-07-2021

Zeer tevreden klant.

Wij zijn bij verschillende bedrijven gaan kijken om te vergelijken. Bij Geerts Groenendaal werden we goed en vakkundig geholpen en dit heeft er toe geleid de wij de opdracht aan hun gegund hebben. Binnen enkele weken is het kunstgras gelegd en ook dit is heel goed verlopen, vriendelijk personeel en het kunstgras goed en vakkundig gelegd. Wij zijn heel blij met ons kunstgras en blij dat wij gekozen hebben voor Geerts Groenendaal.

Review geplaatst door: Henk
5 uit 5 sterren

03-12-2018

overkaping tilburg

goed en professioneel team komen afspraken na .
werken snel en netjes kan je zien aan het resultaat

Review geplaatst door: mathieu de vries

Gerelateerde projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?