Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
322 beoordelingen

3D Tuinontwerp Waalre

3D Ontwerp Waalre

Deze tuin in Waalre hebben we compleet mogen ontwerpen en aanleggen. Na een vrijblijvend tuinadviesgesprek hebben we een vervolgafspraak ingepland om de wensen van deze klant in kaart te brengen. Hierna hebben we een ontwerp in 3D gemaakt om een goed beeld van de toekomstige tuin te krijgen. Vervolgens hebben we samen met de klant keuzes voor materiaal gemaakt en na akkoord zijn we aan de slag gegaan. De klant had een wens voor een onderhoudsvriendelijke tuin met vijver. Het resultaat kunt u op de afbeeldingen hieronder bekijken.

Wilt u ook voorzien worden van een 3d ontwerp voor uw tuin?

Geen idee wat u met uw tuin aan moet ? Neem een kijkje door onze ontwerpen of neem contact met ons op. Wij helpen u hier graag in verder. We hebben 10 jaar ervaring en het ontwerpen en realiseren van tuinen.
Wij richten alles compleet in naar uw wensen en wat ons praktisch en mooi lijkt voor uw tuin.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Meer informatie vindt u ook de pagina tuin laten ontwerpen. Wilt u meer tuinen in Waalre zien die wij hebben mogen realiseren? Bekijk dan de pagina tuinaanleg Waalre. Als u alleen geïnteresseerd bent in kunstgras, dan wijzen we u graag door naar de pagina kunstgras laten leggen Waalre.

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak
Tuinaanleg met vijver
Kunstgras Waalre

Dit hebben we uitgevoerd

  • Vrijblijvend Tuinadvies gesprek

  • Vervolg afspraak Kantoor

  • Ontwerp 3D

  • Materiaal keuzes bepalen

  • Akkoord

  • Realisatie tuin

Offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

5 uit 5 sterren

24-05-2019

Fijn zaken doen met Geerts Groenendaal

Bij mijn zoektocht naar kunstgras kwam ik gelukkig op de site van Geerts Groenendaal terecht, die betrouwbaarheid en no-nonsens uitstraalde. En daar was ik naar op zoek en niet naar het goedkoopste product.
Natuurlijk heb ik prijzen vergeleken en natuurlijk vond ik goedkopere en duurdere aanbieders. Maar ik vond niemand die me zoveel vertrouwen inboezemde als dit bedrijf.
Mijn keuze was snel gemaakt en de werkzaamheden werden even snel (en nauwkeurig) uitgevoerd. Met als resultaat een fraai, strak stuk groen in de tuin, met kunstgras dat er natuurlijk uitziet en heerlijk zacht aanvoelt. Ook was ik erg tevreden met de ploeg medewerkers onder leiding van Jimmy Geerts. Het zijn stuk voor stuk fijne mensen, die ik graag over de vloer had.

Review geplaatst door: Jeanette van Dijk
5 uit 5 sterren

28-07-2018

Zeker een aanrader!

Hoi Jimmy en Roy, Bedankt voor het aanleggen van onze kunstgras tuin. Ondanks dat een wat pittiger projectje was door de ronde vormen hebben jullie toch een mooie tuin opgeleverd, het is haast niet van echt te onderscheiden. Daarbij is het handig dat jullie ook nog de oplevertips gaven voor het minimale onderhoud (zeg maar dag tegen de grasmaaier!). Fijn dat jullie toch eerder dan afgesproken tijd konden vrijmaken om de tuin aan te leggen en alles ruim binnen 1 dag, ondanks een paar fikse buien. Kortom: zeker een aanrader!

Review geplaatst door: Fam. Verhagen

Gerelateerde projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?