Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
278 beoordelingen

3D Tuinontwerp Waalre

3D Ontwerp Waalre

Deze tuin in Waalre hebben we compleet mogen ontwerpen en aanleggen. Na een vrijblijvend tuinadviesgesprek hebben we een vervolgafspraak ingepland om de wensen van deze klant in kaart te brengen. Hierna hebben we een ontwerp in 3D gemaakt om een goed beeld van de toekomstige tuin te krijgen. Vervolgens hebben we samen met de klant keuzes voor materiaal gemaakt en na akkoord zijn we aan de slag gegaan. De klant had een wens voor een onderhoudsvriendelijke tuin met vijver. Het resultaat kunt u op de afbeeldingen hieronder bekijken.

Wilt u ook voorzien worden van een 3d ontwerp voor uw tuin?

Geen idee wat u met uw tuin aan moet ? Neem een kijkje door onze ontwerpen of neem contact met ons op. Wij helpen u hier graag in verder. We hebben 10 jaar ervaring en het ontwerpen en realiseren van tuinen.
Wij richten alles compleet in naar uw wensen en wat ons praktisch en mooi lijkt voor uw tuin.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Meer informatie vindt u ook de pagina tuin laten ontwerpen. Wilt u meer tuinen in Waalre zien die wij hebben mogen realiseren? Bekijk dan de pagina tuinaanleg Waalre. Als u alleen geïnteresseerd bent in kunstgras, dan wijzen we u graag door naar de pagina kunstgras laten leggen Waalre.

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak
Tuinaanleg met vijver

Dit hebben we uitgevoerd

  • Vrijblijvend Tuinadvies gesprek

  • Vervolg afspraak Kantoor

  • Ontwerp 3D

  • Materiaal keuzes bepalen

  • Akkoord

  • Realisatie tuin

Offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

5 uit 5 sterren

24-03-2023

Heeswijk Dinther Gersteveld

Snel de offerte gekregen, prijs was netjes.
Fijn dat we met jullie in zee zijn gegaan.
Hard gewerkt en netjes alles opgeruimd.
We zijn super tevreden het licht er prachtig bij, we genieten als we buiten kijken.
Prachtig!!!

Review geplaatst door: van Lieshout Locatie werkzaamheden: Heeswijk-Dinther
5 uit 5 sterren

02-04-2020

Wonderboy’s van Jimmy Geerts Groenendaal,

Nadat wij contact hadden gezocht met Jimmy van Groenendaal Hoveniers, die ons een paar jaar geleden zo goed geholpen had met de renovatie van de buitentuin ( herinrichting vd tuin en het aanleggen van gazon) kregen we binnen de kortste keren bericht dat Jimmy langs zou komen om de plannen van de herinrichting van de patio door te spreken en een prijsopgave te doen: Gisteren kwam Jimmy met zijn ploeg…. buitengewoon vriendelijke jongens, harde werkers en zeer attent bij de werkzaamheden waarbij ze zelfs met een mini-graafmachine dwars door het huis reden……zonder problemen omdat ze de nodige voorzieningen hadden getroffen en alles goed voorbereid hadden. In een dag werden de plannen uitgevoerd met de omvangrijke apparatuur die ze bij zich hadden, en werden alle zaken daaromheen ( container voor afvoer, levering van zand en grind enz) voortreffelijk geregeld door Jimmy. Evenals vorige keer zijn wij zeer tevreden over de werkzaamheden die Jimmy met zijn ploeg heeft verricht, ze hebben ze zowel binnen als buiten de zaken keurig in orde gebracht en ook wat de kosten betreft zijn we zeer content. Kortom…. een duidelijke aanrader!!!! Bedankt Jimmy voor de goede zorgen en bij volgende plannen weten we je te vinden!!

Review geplaatst door: Backelandt

Gerelateerde projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?