Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
323 beoordelingen

Aanleg achtertuin Eindhoven

In de lente van 2023 hebben we deze achtertuin in Eindhoven mogen aanleggen.

Aanleg Achtertuin in Eindhoven

Aan het begin van het seizoen hebben wij deze achtertuin een complete make-over mogen geven. We zijn begonnen met het opnieuw bestraten van de oprit in een zogenaamde Hongaarse punt. In een Hongaarse punt worden de tegels in een hoek van 45 of 60 graden tegen elkaar aangelegd. Hierdoor ontstaat een mooi en speels patroon zoals u hieronder bij de afbeeldingen kunt zien.

Daarna zijn we in de achtertuin aan de slag gegaan met als resultaat een kindvriendelijke tuin met een heerlijke zithoek. Het resultaat is een mooie, groene tuin. Bekijk bij de afbeeldingen ook zeker het gezellige zithoekje bij de achterdeur. Een tuin waar deze zomer, en hopelijk nog vele zomers, volop van genoten gaat worden!

Wilt u uw achtertuin in Eindhoven (opnieuw) laten aanleggen? Geerts & Groenendaal is het hoveniersbedrijf dat tuinaanleg compleet van A tot Z verzorgt. Hierdoor heeft u voor uw project één contactpersoon. Wel zo handig! We zijn in staat om onder meer tuinontwerp, grondwerk, bestrating, gras, kunstgras en beplanting te verzorgen. Ook bouwen we voor klanten houten overkappingen, veranda’s, tuinkamers en tuinkantoren op maat. Wilt u meer van ons werk in Eindhoven zien? Bekijk dan de pagina tuin laten aanleggen in Eindhoven.

Wilt u ook zo’n heerlijke achtertuin?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak
Bestrating oprit Hongaarse punt

Dit hebben we uitgevoerd

  • Pergola

  • Graszoden

  • Bestrating

Offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

5 uit 5 sterren

07-10-2023

Tuinkamer

We zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Goede afspraken kunnen maken, geen verassingen. Gebreken snel en professioneel opgelost. Kan dit bedrijf iedereen aanraden.

Review geplaatst door: Marretje Witte Locatie werkzaamheden: Veghel
5 uit 5 sterren

02-06-2022

Klus binnen no time geklaard!

Wij hadden in ons nieuwbouwhuis een stratenmaker aan het werk die er een puinhoop van maakte. De mannen van G&G hebben dit allemaal doen vergeten. Hebben ook nog een paar mooie fruitbomen gepland waardoor mijn vrouw extra blij was!

We weten jullie voortaan te vinden!

Review geplaatst door: Joeri & Debbie

Achtertuin in Eindhoven

Gerelateerde projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?