Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
343 beoordelingen

Tuinaanleg achtertuin Tilburg

Achtertuin aan laten leggen Tilburg

Wij hebben deze achtertuin in Tilburg een nieuwe strakke look gegeven. Met een verhard terras en een ingegraven trampoline ook voor de kinderen een ideale plek om te spelen. Het pad loopt diagonaal door de tuin en dit geeft een speels effect. Achterin de tuin hebben we een pergola geplaatst.

Wilt u ook zo’n heerlijke achtertuin?

Woont u in Tilburg en wilt u ook uw achtertuin op de schop nemen? Geerts & Groenendaal hoveniers verzorgt tuinontwerp en tuinaanleg van A tot Z. Zo kunt u bij ons terecht voor kunstgras, graszoden, bestrating, grondwerk, overkappingen en tuinhuizen. Ook voor het laten ingraven van een trampoline in Tilburg staan we dus graag voor u klaar.
Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer van ons werk in Tilburg zien? Bekijk dan de pagina tuinaanleg Tilburg. Hier vindt meerdere projecten die wij in Tilburg hebben uitgevoerd.

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak
Houten pergola in tuin
Pergola in tuin

Dit hebben we uitgevoerd

  • Beplanting

  • Trampoline ingraven

  • Straatwerk

  • Verhoogde borders

  • Graszoden

  • Pergola

Offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

5 uit 5 sterren

26-04-2019

mooie grasmat

mooie grasmat -sinds gisteren hebben we weer mooi uitzicht op een prachtige grasmat- snel en vakkundig gelegd door vriendelijke hoveniers-we zijn er tevreden over

Review geplaatst door: smits
5 uit 5 sterren

28-07-2018

Vriendelijke jongens die mee willen denken.

Onze voortuin en oprit hebben eindelijk een opknapbeurt gehad. Met dank aan Geerts en Groenendaal. Vriendelijke jongens die mee willen denken in wat je wil! Top gedaan!

Review geplaatst door: Martje en Hans uit Berlicum

Gerelateerde projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?