Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
270 beoordelingen

Tuinaanleg achtertuin Tilburg

Achtertuin aan laten leggen Tilburg

Wij hebben deze achtertuin in Tilburg een nieuwe strakke look gegeven. Met een verhard terras en een ingegraven trampoline ook voor de kinderen een ideale plek om te spelen. Het pad loopt diagonaal door de tuin en dit geeft een speels effect. Achterin de tuin hebben we een pergola geplaatst.

Wilt u ook zo’n heerlijke achtertuin?

Woont u in Tilburg en wilt u ook uw achtertuin op de schop nemen? Geerts & Groenendaal hoveniers verzorgt tuinontwerp en tuinaanleg van A tot Z. Zo kunt u bij ons terecht voor kunstgras, graszoden, bestrating, grondwerk, overkappingen en tuinhuizen. Ook voor het laten ingraven van een trampoline in Tilburg staan we dus graag voor u klaar.
Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer van ons werk in Tilburg zien? Bekijk dan de pagina tuinaanleg Tilburg. Hier vindt meerdere projecten die wij in Tilburg hebben uitgevoerd.

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak

Dit hebben we uitgevoerd

  • Beplanting

  • Trampoline ingraven

  • Straatwerk

  • Verhoogde borders

  • Graszoden

  • Pergola

Offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

5 uit 5 sterren

22-07-2020

Prima advies en een geweldige tuin

In april hebben Roy en Jimmy onze nieuwe tuin aangelegd. Ze hebben met ons meegedacht en onze wensen naar grote tevredenheid vervuld.
Ook toen we ze achteraf nodig hadden, waren ze er direct voor ons. Een heel fijn bedrijf dat ik iedereen zou aanraden!

Review geplaatst door: Wouter Koehorst
5 uit 5 sterren

13-07-2021

Zeker doen!!!

Heb aantal offertes opgevraagd bij verschillende hoveniers.. Vond het belangrijk dat ze kwamen kijken en toen we contact hadden was Jimmy er binnen een uur.. Offerte ontvangen en twee weken later kwam het team op een zaterdagochtend om 7.45.. Eerst koffie voor de mannen zoals het in Brabant hoort… Ze zijn daarna professioneel aan de slag gegaan en daarna kwam een andere collega helpen en deze had het verse gras bij.. De hele ochtend bezig geweest en half in de middag waren ze klaar.. Het gras ligt zo straks als een biljartlaken… het team was heel goed op elkaar ingespeeld en heb op het einde hele goede tips voor onderhoud in de toekomst gekregen.. Tevens de service als er wat is en kom er zelf niet uit dat er contact gelegd kan worden voor een oplossing..

Zal ze bij iedereen aanbevelen ..

Review geplaatst door: Rick Geurds

Gerelateerde projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?