Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
308 beoordelingen

Pergola Udenhout

Wilt u extra sfeer in uw tuin maken met een mooie pergola? Geerts & Groenendaal bouwt houten pergola’s op maat. Bekijk afbeeldingen en meer informatie over dit project op deze pagina.

Wij hebben deze pergola met schaduwdoek mogen maken in Udenhout.

Een pergola met doek, ook wel pergola met schaduwdoek, is een mooie houten constructie waarin een schaduwdoek is bevestigd. Bij een pergola met doek is het schaduwdoek zelf te verschuiven, wat ervoor zorgt dat u zelf kunt bepalen hoeveel schaduw of zon u krijgt.
Deze constructie is ideaal bij een tuin die wat minder ruimte heeft.

Wat hebben we nog meer mogen maken in deze mooie tuin:

  1. Pergola met schaduwdoek
  2. Tuinaanleg
  3. Grondwerk
  4. Bestrating
  5. Beplanting

Wilt u ook zo’n mooie pergola in uw tuin? Geerts & Groenendaal maakt houten tuinconstructies helemaal naar wens. Meer informatie vindt u op de pagina pergola op maat.

U kunt ook altijd een vrijblijvende offerte aanvragen

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak
Pergola aan huis
Houten pergola met schaduwdoek aan huis
Pergola met schaduwdoek aan huis

Offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

5 uit 5 sterren

03-06-2023

Perfect gelegd kunstgras met super service

Bij de intake en offerte een zeer prettige ervaring met Jimmy. Hij dacht mee en legde alles goed uit! Binnen aantal weken zijn ze het komen leggen met perfecte onderlaag, nette matten en super vriendelijk personeel!! Ook alles netjes opgeruimd , afgedekt en netjes achtet gelaten. Echt super tevreden en een dikke 10!!

Review geplaatst door: Jurrie vd Broek Locatie werkzaamheden: Gemonde
4 uit 5 sterren

04-07-2021

Zeer tevreden klant.

Wij zijn bij verschillende bedrijven gaan kijken om te vergelijken. Bij Geerts Groenendaal werden we goed en vakkundig geholpen en dit heeft er toe geleid de wij de opdracht aan hun gegund hebben. Binnen enkele weken is het kunstgras gelegd en ook dit is heel goed verlopen, vriendelijk personeel en het kunstgras goed en vakkundig gelegd. Wij zijn heel blij met ons kunstgras en blij dat wij gekozen hebben voor Geerts Groenendaal.

Review geplaatst door: Henk

Vergelijkbare projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?