Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
278 beoordelingen

Aanleg achtertuin Veldhoven

Aanleg achtertuin in Veldhoven

Aan het einde van 2022 hebben wij deze prachtige achtertuin aan mogen leggen in Veldhoven. We hebben deze tuin voorzien van een strakke houten schutting en overkapping met In-Lite verlichting op maat. De eigenaren van deze tuin hadden de wens voor een onderhoudsvriendelijke achtertuin en hier hebben we ook voor gezorgd. Zo bestaat het terras uit grote tegels die weinig onderhoud vragen. In de foto’s verder op deze pagina kunt u meer afbeeldingen vinden van dit mooie project.

Wilt u ook een prachtige achtertuin?

Geerts & Groenendaal is een hoveniersbedrijf waar u terecht kunt voor al uw tuinwerkzaamheden. We verzorgen complete tuinaanleg van het eerste ontwerp tot de gehele aanleg. We bieden hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs. Door onze duidelijkheid weet u waar u aan toe bent en altijd geldt afspraak is afspraak. Wilt u meer van ons werk zien in Veldhoven? Bekijk dan de pagina tuinaanleg Veldhoven.

Wilt u meer informatie over onze diensten? Op de pagina tuinaanleg leest u hoe wij in staat zijn complete tuinaanleg te verzorgen. In dit project hebben we een houten overkapping geheel naar de wensen van de bewoners gemaakt en geplaatst. Dit is eveneens een van onze specialiteiten waarover u op de pagina overkapping op maat meer informatie kunt vinden. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op of vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak

Dit hebben we uitgevoerd

  • Aanleg kunstgras

  • Plaatsen Inlite verlichting

  • Halfbestrating

  • Aanleg verhoging

  • Plaatsen overkapping

  • Plaatsen rechthoekige plantenbakken

Offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

5 uit 5 sterren

21-06-2022

Goede service

Helemaal blij en tevreden met de geleverde service en het resultaat.
Snel een offerte. Onverwachts snel gelegd en een mooie kwaliteit.

Review geplaatst door: Natasja
5 uit 5 sterren

23-05-2022

Super!

Kundig en zeer vriendelijk personeel! Snel gerealiseerd en komen afspraken keurig na! Voor een volgend project komen we zeker terug.

Review geplaatst door: Fam van Dijk

Tuinaanleg Veldhoven

Gerelateerde projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?