Hoe onze klanten ons beoordelen
9.8
347 beoordelingen

Aanleg achtertuin Veldhoven

Aanleg achtertuin in Veldhoven

Aan het einde van 2022 hebben wij deze prachtige achtertuin aan mogen leggen in Veldhoven. We hebben deze tuin voorzien van een strakke houten schutting en overkapping met In-Lite verlichting op maat. De eigenaren van deze tuin hadden de wens voor een onderhoudsvriendelijke achtertuin en hier hebben we ook voor gezorgd. Zo bestaat het terras uit grote tegels die weinig onderhoud vragen. In de foto’s verder op deze pagina kunt u meer afbeeldingen vinden van dit mooie project.

Wilt u ook een prachtige achtertuin?

Geerts & Groenendaal is een hoveniersbedrijf waar u terecht kunt voor al uw tuinwerkzaamheden. We verzorgen complete tuinaanleg van het eerste ontwerp tot de gehele aanleg. We bieden hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs. Door onze duidelijkheid weet u waar u aan toe bent en altijd geldt afspraak is afspraak. Wilt u meer van ons werk zien in Veldhoven? Bekijk dan de pagina tuinaanleg Veldhoven.

Wilt u meer informatie over onze diensten? Op de pagina tuinaanleg leest u hoe wij in staat zijn complete tuinaanleg te verzorgen. In dit project hebben we een houten overkapping geheel naar de wensen van de bewoners gemaakt en geplaatst. Dit is eveneens een van onze specialiteiten waarover u op de pagina overkapping op maat meer informatie kunt vinden. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op of vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Hoge kwaliteit voor een reële prijs
Persoonlijke service en advies
Afspraak is afspraak
Tuinaanleg Veldhoven
Tuinaanleg achtertuin Veldhoven
Tuinpad leggen in achtertuin Veldhoven
Kunstgras leggen Veldhoven
Kunstgras leggen in achtertuin Veldhoven

Dit hebben we uitgevoerd

  • Aanleg kunstgras

  • Plaatsen Inlite verlichting

  • Halfbestrating

  • Aanleg verhoging

  • Plaatsen overkapping

  • Plaatsen rechthoekige plantenbakken

Offerte aanvragen

Referenties van echte klanten

4 uit 5 sterren

28-07-2018

De service was top.

Super bedankt voor het omtoveren van onze achtertuin. We zijn erg blij met het eindresultaat en over alles werd goed nagedacht. Prachtig kunstgras, goede oplossing voor de donkere tuin (er schijnen nu hele mooie lampen die de bomen verlichten) en zelfs een zandbak voor de kleintjes. De service was top, er werd in een ochtend hard gewerkt met vier man sterk en jullie lieten het keurig netjes en schoon weer achter. Nogmaals: hartelijk dank!!

Review geplaatst door: Lizzy van Brussel
5 uit 5 sterren

13-05-2024

Uitstekend geholpen

Wij zijn door Geerts & Groenendaal uitstekend geholpen, het volledige (offerte) traject is zowel in de communicatie als in de uitvoering (aanleggen van kunstgras en grind) perfect verlopen!

Review geplaatst door: Reza Locatie werkzaamheden: Vught

Tuinaanleg Veldhoven

Gerelateerde projecten

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij Geerts en Groenendaal helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes. Kom daarom bij ons langs voor een adviesgesprek zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?